Ήττα στις λεπτομέρειες για τον ΟΦΗ που άξιζε κάτι καλύτερο!
Ήττα στις λεπτομέρειες για τον ΟΦΗ που άξιζε κάτι καλύτερο!

Ήττα στις λεπτομέρειες για τον ΟΦΗ που άξιζε κάτι καλύτερο!

Ένα γκολ στο 7′ ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη, που δεν άξιζε, από τον ΟΦΗ που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έχασε μοναδικές ευκαιρίες για να σκοράρει με το 0-1 να παραμένει μέχρι τέλους.

Ο Μίλαν Ράσταβατς παρέταξε τον ΟΦΗ με 4-2-3-1: Ο Χριστογεώργος ήταν κάτω από τα δοκάρια, την τετράδα της άμυνας αποτελούσαν οι Γκονθάλεθ, Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης. Καραχάλιος, Μπαΐνοβιτς ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, ο Φούντας έπαιζε μπροστά τους ελεύθερος και στην επίθεση οι Σενγκέλια, Νους, Γιουνγκ.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά με στόχο να πιέσει τον Παναθηναϊκό σε όλο το γήπεδο αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν μόλις στο 7ο λεπτό με ένα πολύ κρύο γκολ. Ο Τετέ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Χριστογεώργος δεν έκανε σωστή εκτίμηση της πορείας της μπάλας με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός ν’ ανοίξει το σκορ.

Παρά το γρήγορο γκολ που δέχθηκε ο ΟΦΗ έβγαλε αντίδραση αμέσως και δύο λεπτά αργότερα άγγιξε την ισοφάριση με μια απίθανη ευκαιρία όταν ο Χατζηθεοδωρίδης μέσα από την περιοχή του Παναθηναϊκού και σε κενή εστία πλάσαρε άουτ!

Μετά το αρχικό σοκ του γκολ του Τετέ, ο ΟΦΗ ανέβασε ρυθμούς και πίεζε τον Παναθηναϊκό χάνοντας ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία με τον Γιουνγκ να κλέβει την μπάλα από τον Ντραγκόφσκι και ενώ ήταν έτοιμος να μπει στα δίχτυα ο Πολωνός τον πρόλαβε τελευταία στιγμή.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός, στηριζόταν μόνο στις εκλάμψεις του Τετέ θέλοντας να χτυπήσει κυρίως στις αντεπιθέσεις. Ο ΟΦΗ έβρισκε συνέχεια φάσεις και είχε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει με τον κεραυνό του Γιουνγκ να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παναθηναϊκού ενώ η κεφαλιά του Νους και το πλασέ του Σενγκέλια εξουδετέρωσε εύκολα ο Ντραγκόφσκι.

Στο δεύτερο ημιχρόνο, όπως ήταν φυσιολογικό ο ΟΦΗ πήρε ρίσκα με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να πιέζει αλλά να απειλεί μόνο από στατικές φάσεις. Ο ΟΦΗ είχε κατά διαστήματα την κατοχή της μπάλας, επί του Παναθηναϊκού δίχως όμως να μπορεί να γίνει απειλητικός ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο φάσεις από στατικές φάσεις. Ο Ράσταβατς ανακάτεψε την τράπουλα περνώντας στο παιχνίδι Σαλσίδο, Αμπάντα, Μπάκιτς. Ο Παναθηναϊκός είχε υπό τον έλεγχο του με τον ΟΦΗ να μην μπορεί να βγάλει φάσεις καθώς του έλειπε η δημιουργία και η εκτέλεση.

 

gentikoule.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις