Κρήτη όπως λέμε… Βαγδάτη: Έριξαν 373 μπαλωθιές σε γλέντι!
Κρήτη όπως λέμε… Βαγδάτη: Έριξαν 373 μπαλωθιές σε γλέντι!

Κρήτη όπως λέμε… Βαγδάτη: Έριξαν 373 μπαλωθιές σε γλέντι!

Επεισοδιακή ήταν η κατάληξη ενός γλεντιού στο Ρέθυμνο, όπου καταγράφηκαν εκατοντάδες άσκοποι πυροβολισμοί, ενώ η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου.

Κρήτη: Οι μπαλωθιές σε γλέντι αποκάλυψαν… οπλοστάσια!

Συγκεκριμένα, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, η περιοχή αναστατώθηκε από τους συνεχείς πυροβολισμούς, με την αστυνομία να επεμβαίνει και να εντοπίζει εντός του χώρου συνολικά 373 κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων.

Η επέμβαση των αστυνομικών αρχών έγινε χθες το πρωί, όταν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων συνέλαβαν τον διοργανωτή της εκδήλωσης. Μετά τη σύλληψη, ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου οι αρχές εντόπισαν και κατέσχεσαν πυροβόλο όπλο, γεμιστήρα και 150 φυσίγγια διαμετρήματος 9 mm.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε η εμπλοκή ενός ακόμα ατόμου, το οποίο αναζητείται από τις αρχές. Στην κατοικία του δεύτερου υπόπτου, η αστυνομία εντόπισε δύο πυροβόλα όπλα, δύο γεμιστήρες και ένα μαχαίρι τύπου «Κατάνα», τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη του δεύτερου ατόμου, ενώ η προανάκριση διεξάγεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις