Μπαράζ τροχαίων σήμερα στο Ηράκλειο!
Μπαράζ τροχαίων σήμερα στο Ηράκλειο!

Μπαράζ τροχαίων σήμερα στο Ηράκλειο!

Σειρά τροχαίων ατυχημάτων σημειώθηκε σήμερα στο Ηράκλειο, προκαλώντας ανησυχία για την ασφάλεια στους δρόμους της πόλης.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 11:00 π.μ. στο ρεύμα προς Ηράκλειο, κοντά στο ΚΤΕΟ, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας γυναίκας, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Πληροφορίες που αρχικά έκαναν λόγο για εγκλωβισμένο άτομο δεν επιβεβαιώθηκαν, καθώς δεν χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 13:00, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στο ρεύμα προς Αμμουδάρα. Ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανάκι, με τον οδηγό του δικύκλου να τραυματίζεται και να λαμβάνει την απαραίτητη ιατρική βοήθεια, ενώ στο σημείο έσπευσαν οι αρχές για να καταγράψουν το συμβάν και να διευθετήσουν την κυκλοφορία.

Το τρίτο ατύχημα έγινε λίγο μετά τις 17:00 στην περιοχή της Θερίσου. Ένας τράκτορας παρέσυρε μηχανάκι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της γυναίκας οδηγού του δικύκλου. Άμεσα έσπευσε το ΕΚΑΒ, παραλαμβάνοντας την τραυματία για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Τα περιστατικά αυτά αναδεικνύουν την ανάγκη για αυξημένη προσοχή στους δρόμους του Ηρακλείου, με τις αρχές να απευθύνουν έκκληση για τήρηση των κανόνων οδικής ασφάλειας.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις