Απόλυτος κυρίαρχος στην Κρήτη ο Νίκος Ανδρουλάκης - Δεν έχασε σε κανένα εκλογικό τμήμα!
Απόλυτος κυρίαρχος στην Κρήτη ο Νίκος Ανδρουλάκης - Δεν έχασε σε κανένα εκλογικό τμήμα!

Απόλυτος κυρίαρχος στην Κρήτη ο Νίκος Ανδρουλάκης – Δεν έχασε σε κανένα εκλογικό τμήμα!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε μια εκλογική επιτυχία-σταθμό στην Κρήτη, καταγράφοντας εντυπωσιακά ποσοστά έναντι του αντιπάλου του, Χάρη Δούκα, στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Άνετη επικράτηση Ανδρουλάκη στην Κρήτη – Τα τελικά αποτελέσματα

Η επικράτηση του Ανδρουλάκη ήταν ολοκληρωτική, αφού δεν έχασε σε κανένα εκλογικό τμήμα στο νησί, γεγονός που καταδεικνύει τη βαθιά του απήχηση στη βάση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη.

Στο Ηράκλειο, την ιδιαίτερη πατρίδα του Νίκου Ανδρουλάκη, η νίκη του ήταν θριαμβευτική με ποσοστό 85,33%, έναντι 14,67% του Δούκα. Παρόμοια εικόνα επικράτησε και στο Ρέθυμνο, όπου ο Ανδρουλάκης έλαβε το 83,73% των ψήφων, αφήνοντας τον Δούκα με το 16,27%. Στα Χανιά, ο Ανδρουλάκης κατέγραψε ποσοστό 71,91% έναντι 26,06% του Δούκα, ενώ στο Λασίθι επικράτησε με ποσοστό 84,09%, έναντι 15,91% του αντιπάλου του.

Η σαρωτική επικράτηση του Ανδρουλάκη στην Κρήτη επιβεβαιώνει τη δυναμική του στο νησί και καταδεικνύει το σταθερό έρεισμα που διατηρεί στην περιοχή.

Μετά από αυτά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, η νίκη του Ανδρουλάκη αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα για το μέλλον της παράταξης, με την Κρήτη να αναδεικνύεται για ακόμη μία φορά σε προπύργιο της πολιτικής του δύναμης.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις