Θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Στη ΜΕΘ τρεις γυναίκες – Σε κρίσιμη κατάσταση η μία
Θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Στη ΜΕΘ τρεις γυναίκες – Σε κρίσιμη κατάσταση η μία

Θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Στη ΜΕΘ τρεις γυναίκες – Σε κρίσιμη κατάσταση η μία

Τρεις γυναίκες τραυματίες από το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Σοκάρουν οι εικόνες από το νέο θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα οχήματα, μια γυναίκα σε σοβαρή κατάσταση (pics)

Το ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο μιας 44χρονης γυναίκας από την Ουκρανία.

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου βρίσκεται διασωληνωμένη η 41χρονη συνοδηγός του λευκού αυτοκινήτου, της οποίας η κατάσταση χαρακτηρίζεται κρίσιμη λόγω πολλαπλών τραυμάτων. Η γυναίκα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η 44χρονη, μητέρα της 21χρονης κοπέλας που επέβαινε στο ίδιο όχημα, νοσηλεύεται επίσης διασωληνωμένη και φέρει σοβαρές κακώσεις στην κοιλιακή χώρα. Η κατάσταση της υγείας της παραμένει σοβαρή. Η 21χρονη κόρη της αντιμετωπίζει μια διάτρηση στομάχου και επίσης νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η συνοδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου, όπου νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική. Η γυναίκα παρακολουθείται από τους γιατρούς και η κατάστασή της είναι πιο σταθερή.

Ο σύζυγός της και οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου, μαζί με την κόρη τους, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, με τραυματισμούς πιο ελαφρού βαθμού.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα