Τραγωδία: 27χρονος ποδοσφαιριστής απανθρακώθηκε μετά από τροχαίο
Τραγωδία: 27χρονος ποδοσφαιριστής απανθρακώθηκε μετά από τροχαίο

Τραγωδία: 27χρονος ποδοσφαιριστής απανθρακώθηκε μετά από τροχαίο

Μία σοκαριστική τραγωδία σημειώθηκε έξω από τη Λάρισα, όπου ένας 27χρονος ποδοσφαιριστής απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του μετά από τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής (6/10)

Ο άτυχος 27χρονος ήταν ο Χρήστος Κερμελίδης, ο οποίος αγωνιζόταν στον ΑΟ Φύλλου στην Καρδίτσα.

Όπως μεταδίδει το onlarissa.gr, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη περίπου στις 6 το πρωί της Κυριακής, κοντά στη διασταύρωση του Νέου Κοιμητηρίου, όταν το όχημα Ι.Χ. που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας εξετράπη της πορείας του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού.

Η σφοδρή πρόσκρουση είχε ως αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχθεί αμέσως στις φλόγες, εγκλωβίζοντας τον οδηγό.

 

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας με δύο υδροφόρα και δύο βοηθητικά οχήματα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να απομακρύνουν σώο τον άτυχο άνδρα από το φλεγόμενο αυτοκίνητο.

«Σύσσωμη η οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων εκφράζει την θλίψη της και τα ειλικρινή, βαθιά και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και τους φίλους του Χρήστου Κερμελίδη o oποίος έφυγε τόσο άδικα και απροσδόκητα σε ηλικία μόλις 27 ετών.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Στην κηδεία του θα παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ομάδας μας ενώ θα κατατεθεί και στεφάνι στην μνήμη του», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ομάδα του 27χρονου.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα