Κρήτη: Άνδρας χτυπά την πρώην σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους - Βίντεο ντοκουμέντο
Κρήτη: Άνδρας χτυπά την πρώην σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους - Βίντεο ντοκουμέντο

Κρήτη: Άνδρας χτυπά την πρώην σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους – Βίντεο ντοκουμέντο

Κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ημέρες ένας άνδρας, που στις 13 Σεπτεμβρίου, έστησε καρτέρι στην πρώην σύζυγό του έξω από το Δημαρχείο Αποκόρωνα στα Χανιά, προσπαθώντας να αρπάξει το παιδί του.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε η ΕΡΤ, ο πρώην σύζυγος της 40χρονης δημοτικής υπαλλήλου επιχείρησε να αρπάξει το τετράχρονο παιδί τους για να το πάει – όπως ισχυρίστηκε – στο σχολείο.

Η γυναίκα προσπαθεί να τον αποτρέψει και τότε εκείνος την χτυπά και την κλωτσά. Όλα αυτά με το παιδί του στα χέρια, το οποίο κάποια στιγμή πέφτει κοντά στις ρόδες διερχόμενου αυτοκινήτου χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Δημοτικοί υπάλληλοι έσπευσαν να σώσουν τη γυναίκα η οποία πήγε στο τοπικό Κέντρο Υγείας, ενώ άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η γυναίκα έπεφτε θύμα βίας από τον πρώην σύζυγό της. Φέρεται μάλιστα αυτή να ήταν και η αιτία που τον εγκατέλειψε, παίρνοντας μαζί της το 5 μηνών τότε μωρό τους.

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη μετά την παρέλευση της αυτόφωρης διαδικασίας και δικάζεται τις επόμενες ημέρες. Η κατάθεση της γυναίκας -που δηλώνει ότι φοβάται για τη ζωή της – στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας, διήρκεσε 2,5 ώρες.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις