Τάιλερ ΜακΜπέθ: Ανοίγει γυμναστήριο στο Κολωνάκι
Τάιλερ ΜακΜπέθ: Ανοίγει γυμναστήριο στο Κολωνάκι

Τάιλερ ΜακΜπέθ: Ανοίγει γυμναστήριο στο Κολωνάκι

Την υποψηφιότητα του ανακοίνωσε ο Νικόλαος Φαραντούρης με σύνθημα «ΣΥΡΙΖΑ μπροστά», ανακατεύοντας την τράπουλα.

Την ίδια ώρα, ο Παύλος Πολάκης έριχνε βέλη φαρμακερά από τα Χανιά για την περίοδο 2019 – 2023.

Είναι η νέα αρχή των Κασσελάκη και Μακμπέθ που θα είχαν ήδη κλείσει και την οδό Λεβέντη και ίσως, γιατί όχι, και την Αναγνωστοπούλου και την Ηροδότου, στα εγκαίνια του γυμναστηρίου που θα γίνει talk of the town της κοσμικής Αθήνας.

Όλα θα είχαν ήδη τελειώσει, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντος του ζευγαριού, που έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα των κατοίκων αλλά και των θαμώνων της πλατείας Κολωνακίου.

Οι πολιτικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ καθυστέρησαν τα σχέδια του ζευγαριού. Πάντως δεν πρόκειται να κάνουν πίσω. Απλά καθυστερούν λίγο.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει λατρέψει την Ελλάδα και τις ομορφιές της. Το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία ακόμα και με τις φωτογραφίες τους στα social, και έχουν αποφασίσει πως το μέλλον των δύο τους αλλά και της οικογένειας που θέλουν να κάνουν είναι συνυφασμένο με την Ελλάδα.

Ο Τάιλερ δήλωνε από την αρχή πως είχε στόχο να κάνει επιχειρήσεις

Ο Κασσελάκης έχει μολυνθεί από τον ιό της πολιτικής, ο Τάιλερ απέχει από τα πολιτικά και έχει πέσει με τα μούτρα στο γυμναστήριο του, ένα boutique γυμναστήριο, που όπως φαίνεται να είναι στην ίδια διεύθυνση που είναι και το σπίτι, το διαμέρισμα του Κολωνακίου που ακτινογράφησε το Live News σε μία συνέντευξη που συζητήθηκε και ακόμα συζητιέται.

Τα όργανα γυμναστικής είναι έτοιμα να πάρουν φωτιά, και η στενή οδός Λεβέντη αναμένεται να έχει μποτιλιαρίσματα διασήμων που θα εμπιστευτούν τον Τάιλερ Μακ Μπεθ για την γυμναστική τους. Ο ίδιος από την πρώτη ημέρα το έλεγε πως δεν θέλει να κάθεται στο σπίτι.

Αποκαλυπτικό είναι το έγγραφο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εις βάθος έρευνα της Άννας Μαρινάκη και του Live News. Αποκαλύπτει πως με αρχικό κεφάλαιο 1.000 ευρώ και ημερομηνία σύστασης 30.9.24 συστήνεται η Barrys Greece.

Τάιλερ ΜακΜπέθ: Ανοίγει γυμναστήριο στο Κολωνάκι

Τα Βarry’s είναι από τα πιο γνωστά γυμναστήρια της Αμερικής, με παρουσία σε πάρα πολλές χώρες με τα κόκκινα του δωμάτια. Το αίμα άλλωστε για τον Αμερικάνο Τάιλερ νερό δεν γίνεται.

Ο Barry Jay, έγινε αρκετά πλούσιος και σήμερα ζει στο Λας Βέγκας με το σύζυγό του και τέσσερα κουτάβια. Τα τελευταία χρόνια και πλέον επικεντρώνεται στην αγαπημένη του ασχολία, την παραγωγή και σκηνοθεσία ταινιών τρόμου.

Στην Ελλάδα μοναδικός μέτοχος όπως βλέπουμε ο Τάιλερ, έχει τα δικά του τρεχάματα τώρα. Πληροφορίες λένε πως έχει διαλέξει μια εντυπωσιακή ντεκορασιόν για τα εγκαίνια που λουλούδια, μπαλόνια και ένας μπουφές που θα παντρεύει αμερικάνικες γεύσεις με ελληνικά μεζεδάκια αναμένεται να κάνουν αίσθηση και να συζητηθούν τραβώντας ακόμα περισσότερους πελάτες στο γυμναστήριο της high society για πιλάτες, γιόγκα και αεροβική.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις