Από τα Χανιά το ξεκίνημα του Παύλου Πολάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ (pics)
Από τα Χανιά το ξεκίνημα του Παύλου Πολάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ (pics)

Από τα Χανιά το ξεκίνημα του Παύλου Πολάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ (pics)

Με μια ομιλία στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Χανίων, ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης εγκαινίασε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος όχι από καπρίτσιο ή μικρομεγαλισμό, αλλά γιατί, ως επιστήμονας, αυτοδιοικητικός, βουλευτής, αναπληρωτής υπουργός και τομεάρχης διαφάνειας, θεωρώ ότι έχω αποκτήσει τη γνώση να ηγηθώ στη δημιουργία ενός κοινωνικού μετώπου που θα επαναφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη θέση της κυβερνώσας δύναμης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

Επιπλέον, σημείωσε ότι «κουράστηκε να κουβαλάει νερό σε ανθρώπους που αποδείχθηκαν πιο μέτριοι από τον ίδιο» και για αυτό αποφάσισε να βγει μπροστά. Αναφερόμενος στην εμπειρία του, χαρακτήρισε το πέρασμά του από το Δήμο Σφακίων ως το «σχολείο» του, σε αντίθεση με τη βουλευτική του θητεία ή τη θέση του αναπληρωτή υπουργού.

Κλείνοντας, κάλεσε τον δημοκρατικό κόσμο να προσέλθει μαζικά στις εκλογές για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και παρουσίασε το θεματικό πρόγραμμα του κόμματος, το οποίο θα στηρίζεται σε έξι πυλώνες:

  1. Εξωτερική πολιτική
  2. Νέο παραγωγικό μοντέλο
  3. Κοινωνικό κράτος/Υγεία
  4. Διαφάνεια/Δικαιοσύνη
  5. Κράτος και Τοπική Αυτοδιοίκηση
  6. Σταδιακή κατάργηση μέρους των μνημονίων και των νόμων Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα