Δημοσιογράφος διέκοψε ζωντανή μετάδοση για να σώσει γυναίκα από πλημμύρα! (vid)
Δημοσιογράφος διέκοψε ζωντανή μετάδοση για να σώσει γυναίκα από πλημμύρα! (vid)

Δημοσιογράφος διέκοψε ζωντανή μετάδοση για να σώσει γυναίκα από πλημμύρα! (vid)

Ο τυφώνας Helene σαρώνει τις πολιτείες των ΗΠΑ προκαλώντας μεγάλες καταστροφές σε υποδομές και σε σπίτια.

Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε και ο δημοσιογράφος του Fox News, Bob Van Dillen όπου μετέδιδε από την Ατλάντα την εικόνα του χάους που επικρατούσε στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης ο Van Dillen ακούει ξαφνικά μία γυναίκα να ουρλιάζει για βοήθεια, παγιδευμένη στο αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ρεπόρτερ και η ομάδα του ειδοποίησαν την αστυνομία, ωστόσο, σύντομα κατάλαβαν πως δεν θα έφταναν εγκαίρως και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Έτσι, διέκοψε τη ζωντανή μετάδοση ενημερώνοντας το τηλεοπτικό κοινό ότι θα επιστρέψει αργότερα καθώς «πάει να δει πώς μπορεί να βοηθήσει τη γυναίκα».

«Ήταν σε πανικό»

Βίντεο τον δείχνει να διασχίζει τον πλημμυρισμένο δρόμο και έπειτα από πολύ κόπο να φτάνει στη γυναίκα και να την απεγκλωβίζει από το όχημά της. Παράλληλα χρειάστηκαν 15 λεπτά για να φτάσει η πυροσβεστική υπηρεσία λόγω του μεγάλου όγκου κλήσεων.

Η άτυχη γυναίκα, είχε παρασυρθεί με το αυτοκίνητό της από επικίνδυνο χείμαρρο, αποτέλεσμα των πλημμυρών από τον τυφώνα Έλεν, κοντά στην περιοχή Peachtree Creek στην Ατλάντα στην Τζόρτζια των ΗΠΑ εκεί όπου έδινε ανταπόκριση ο δημοσιογράφος του FOX news.

Μέχρι και σήμερα (28/9) 44 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και εκατομμύρια νοικοκυριά έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα εξαιτίας του τυφώνα Έλεν, που προκάλεσε καταστροφικές πλημμύρες στις νοτιοανατολικές αμερικανικές πολιτείες, προτού αρχίσει να εξασθενεί σταδιακά.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κόσμος - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις