Ένα σπάνιο φαινόμενο «γέμισε» τον ουρανό του Ηρακλείου! (pics)
Ένα σπάνιο φαινόμενο «γέμισε» τον ουρανό του Ηρακλείου! (pics)

Ένα σπάνιο φαινόμενο «γέμισε» τον ουρανό του Ηρακλείου! (pics)

Σήμερα, 26 Σεπτεμβρίου, ο ουρανός του Ηρακλείου παρουσίασε ένα εντυπωσιακό θέαμα με την εμφάνιση σπάνιων σύννεφων mammatus.

Αυτά τα μοναδικά σύννεφα, που μοιάζουν με "σακούλες" ή "θύλακες", δημιούργησαν μια μαγευτική ατμόσφαιρα, προσελκύοντας την προσοχή πολλών κατοίκων και επισκεπτών της πόλης.

Τα mammatus εμφανίζονται συνήθως μετά από έντονες καταιγίδες και θεωρούνται σπάνιο καιρικό φαινόμενο. Σήμερα, οι κάτοικοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν αυτά τα σύννεφα καθώς ο ουρανός γέμισε με τις εντυπωσιακές τους μορφές, δημιουργώντας μια αίσθηση θαυμασμού και περιέργειας.

Η ιδιαιτερότητα του φαινομένου συνδυάστηκε με το φως της δύσης, προσφέροντας ένα μοναδικό σκηνικό που όλοι ήθελαν να αποτυπώσουν. Οι κάτοικοι του Ηρακλείου κατέγραψαν φωτογραφίες και βίντεο, μοιράζοντας το εντυπωσιακό θέαμα στα κοινωνικά δίκτυα και δημιουργώντας κλίμα ενθουσιασμού και συζήτησης.

Η εμφάνιση αυτών των σύννεφων στην Κρήτη, αν και σπάνια, μας θυμίζει τη μαγεία της φύσης και τα μοναδικά φαινόμενα που μπορεί να μας προσφέρει.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στην ομάδα ΜΕΤΕΩΚΡΗΤΕΣ:

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις