Μαρινέλλα: Κρίσιμες ώρες για τη «μεγάλη Κυρία» του τραγουδιού - Στη ΜΕΘ μετά από εγκεφαλικό επεισόδιo
Μαρινέλλα: Κρίσιμες ώρες για τη «μεγάλη Κυρία» του τραγουδιού - Στη ΜΕΘ μετά από εγκεφαλικό επεισόδιo

Μαρινέλλα: Κρίσιμες ώρες για τη «μεγάλη Κυρία» του τραγουδιού – Στη ΜΕΘ μετά από εγκεφαλικό επεισόδιo

Η κατάσταση της Μαρινέλλας παραμένει ιδιαίτερα σοβαρή, καθώς η σπουδαία τραγουδίστρια κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου το βράδυ της Τετάρτης (25/09) κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, σοκάροντας το κοινό.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η Μαρινέλλα υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου σε κρίσιμη κατάσταση.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια έχασε τις αισθήσεις της ενώ τραγουδούσε τους στίχους: «Φεύγεις και φεύγω, και πού πάμε; Εγώ κι εσύ, θεέ μου, μας έμαθες εσύ, τόσο πολύ να αγαπάμε…», προκαλώντας πανικό στους παρευρισκόμενους.

Αναλυτικά το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για την Μαρινέλλα

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός, Ηλίας Κ. Πολιτάκης»

Ο Ηλίας Κ. Πολιτάκης, στενός της φίλος και προσωπικός της γιατρός της μεγάλης ερμηνεύτριας ήταν αυτός που σηκώθηκε από τη θέση του την ώρα που κατέρρευσε και ανέβηκε στη σκηνή προκειμένου να της δώσει τις πρώτες βοήθειες. Η Μαρινέλλα μετά από λίγη ώρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου άρχισε να υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Βίντεο σοκ: Η στιγμή της κατάρρευσης της Μαρινέλλας

Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής 

Με ανάρτησή της η εταιρεία παραγωγής της συναυλίας της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο ενημέρωσε για το περιστατικό μετά την κατάρρευσή της στη σκηνή.

«Η Μαρινέλλα εμφάνισε ξαφνική αδιαθεσία στο τρίτο τραγούδι και η συναυλία της απόψε στο Ηρώδειο αναβλήθηκε, καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει με νεότερα. Περαστικά!» αναφέρει στην ανάρτησή της η εταιρεία παραγωγής.

 

Στο νοσοκομείο αμέσως έσπευσε και η κόρη της, Τζωρτζίνα, η οποία βρίσκεται στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή. Εκεί βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στενοί φίλοι και συνεργάτες της που αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας της.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις