Πρόκριση με ανατροπή για τον ΟΦΗ με «χρυσή» αλλαγή τον Νους!
Πρόκριση με ανατροπή για τον ΟΦΗ με «χρυσή» αλλαγή τον Νους!

Πρόκριση με ανατροπή για τον ΟΦΗ με «χρυσή» αλλαγή τον Νους!

Ο Τιάγκο Νους αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, οδηγώντας τον ΟΦΗ σε ανατροπή και νίκη επί του Παναιτωλικού με 2-1, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Τραϊανός Δέλλας πραγματοποίησε εκτενές rotation, παρατάσσοντας την ομάδα του με πολλές αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναιτωλικός, με τον Γιάννη Πετράκη στην τεχνική ηγεσία, κατέβασε επίσης αλλαγμένη σύνθεση, εφαρμόζοντας διάταξη 3-5-2 και προσπαθώντας να κλείσει τους χώρους.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΟΦΗ είχε την κατοχή αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Στο 18', μετά από λάθος του Ριέρα, ο Παναιτωλικός βγήκε σε αντεπίθεση και ο Μαϊντέβατς πέτυχε το 0-1. Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να απαντήσει, και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς καμία πραγματική απειλή για την εστία του Στεργιάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δέλλας προχώρησε σε τρεις αλλαγές, ρίχνοντας τους Νους, Σενγκέλια και Μπαϊνοβιτς στο παιχνίδι. Η εικόνα του ΟΦΗ άλλαξε δραματικά, καθώς οι παίκτες πίεσαν και δημιούργησαν ευκαιρίες. Στο 59', ο Νους ισοφάρισε με κοντινή κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική σέντρα του Μπρεσάν.

Στο 71', ο Νους και πάλι με κεφαλιά από σέντρα του Μπάκιτς έκανε το 2-1, δίνοντας το προβάδισμα στον ΟΦΗ.

Στα τελευταία λεπτά, ο Παναιτωλικός επιχείρησε να ισοφαρίσει, αλλά ο ΟΦΗ κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ του σκορ και να κλείσει το παιχνίδι με νίκη και πρόκριση.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις