Η διεθνής καριέρα του «εξορκιστή της Θεσσαλονίκης» και ο διάδοχος προφήτης Γιάννης
Η διεθνής καριέρα του «εξορκιστή της Θεσσαλονίκης» και ο διάδοχος προφήτης Γιάννης

Η διεθνής καριέρα του «εξορκιστή της Θεσσαλονίκης» και ο διάδοχος προφήτης Γιάννης

Διεθνή καριέρα εξορκισμών κάνει ο Προφήτης Χάρης μετά την καταδίκη του, με την εκκλησία όλων των εθνών να ανοίγει τα φτερά της στο εξωτερικό με τελετές καθαγιασμού των πιστών και πάταξης του Σατανά στο Σαν Ντιέγκο!

Σε βίντεο φαίνεται ο Χάρης Τσακωνίδης, ο αυτοαποκαλούμενος προφήτης και σωτήρας των δαιμονισμένων, να διενεργεί ομαδικό εξορκισμό, με τους φερόμενους σατανισμένους να πέφτουν στο πάτωμα κυριευμένοι με σπασμούς από το θεραπευτικό χέρι του αυτοαποκαλούμενο προφήτη.

Φυσικά ο Χάρης Τσακωνίδης δεν θα μπορούσε να αφήσει τον σατανά να δρα ανενόχλητος στην Θεσσαλονίκη, και έτσι έχρησε τον διάδοχο που συνεχίζει τους εξορκισμούς στην Ελλάδα, όσο εκείνος κάνει διεθνή καριέρα κυνηγώντας τους δαιμονισμένους στην Αμερική.

Ο Προφήτης Γιάννης, ο πνευματικός γιος του Προφήτη Χάρη και όπως δηλώνει, μαθήτευσε δίπλα στον Τσακωνίδη και πλέον ήρθε να σώσει τους δαιμονισμένους στην Αθήνα.

Μάλιστα ο νέος εξορκιστής Γιάννης έχει ήδη ξεκινήσει το έργο του και μέσα σε λίγες μέρες κατέκλυσε το youtube με βίντεο δαιμονισμένων που ελευθερώνονται με το άγγιγμα του.

Ο νέος είναι ωραίος, αλλά πάντα ο παλιός είναι αλλιώς και έτσι ο Χάρης Τσακωνίδης παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση των προφήτη Γιάννη και του ευχήθηκε να είναι διαθέσιμος.

Αν και η εκκλησία όλων των εθνών έχει κάνει rebranding και έχει επεκταθεί στο εξωτερικό, τα κεντρικά στη Θεσσαλονίκη παραμένουν, ενώ ο προφήτης Γιάννης έχει αναλάβει το νεοσύστατο παράρτημα στην Αθήνα.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, ήδη έχει καταφέρει να βγάλει τον σατανά έξω από το σώμα αυτής της γυναίκας που πέφτει κάτω σε έξαλλη κατάσταση, τρέμοντας ολόκληρη.

Ο προφήτης Γιάννης, φαίνεται ότι δεν πτοήθηκε από την καταδίκη του Χάρη Τσακωνίδη για τον εξορκισμό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αποφάσισε να συνεχίσει το έργο του στην Αθήνα, με την διεύθυνση που γίνονται οι τελετές να είναι επτασφράγιστο μυστικό.

Ο επικεφαλής της αίρεσης «Εκκλησία όλων των Εθνών», είχε κριθεί ένοχος από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και είχε τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης τριών μηνών με τριετή αναστολή.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις