Αδιανόητες εικόνες παιδιών – υπνοβατών που «παγώνουν» το αίμα
Αδιανόητες εικόνες παιδιών – υπνοβατών που «παγώνουν» το αίμα

Αδιανόητες εικόνες παιδιών – υπνοβατών που «παγώνουν» το αίμα

Ανοίγει την πόρτα, είναι η τρίτη φορά αυτό τον μήνα που επιχειρεί να βγει υπνοβατώντας, τον ξυπνούν και μοιάζει χαμένος.

Είναι ο εφιάλτης των γονιών, το παιδί τους, ότι πολυτιμότερο έχουν έρμαιο της υπνοβασίας.

Η μικρή πιανίστρια, μια ταλαντούχα υπνοβάτης ξεσήκωσε το σπίτι και την γειτονιά με τις νότες της μέσα στην νύχτα.

Φόβος, τρόμος, πανικός μια αδιανόητη κατάσταση που αναστατώνει, τα ερωτήματα πολλά, τι μπορεί να συμβεί, τι μπορεί να πάει στραβά, είδαμε την ευτυχή κατάληξη που είχε η ανεύρεση του εξαφανισμένου παιδιού από drone μέσα σε δάσος, όμως αυτό ίσως να ήταν η εξαίρεση, οι κίνδυνοι καραδοκούν.

Ένα άλλο παιδί κόβει βόλτες να κινείται με ταχύτητα ανάμεσα σε κοφτερές γωνίες και πράγματα πεταμένα κάτω που μπορεί να το κάνουν να πέσει.

Οι γονείς που έχουν κάνει τον τρόμο μόνιμο σύντροφο τους αμέτρητοι. Σε βίντεο έχουν ένα πλήρη διάλογο με το παιδί τους. Την ώρα που υπνοβατεί και βάζει πάγο.

Και σ’ αυτή την αδιανόητη εικόνα, ένα παιδί πετάγεται από το κρεβάτι και ακολουθεί ένας ξέφρενος χορός. Το παιδί επιστρέφει στο κρεβάτι του και κοιμάται.

Την ίδια ώρα, αμέτρητοι οι ειδικοί που θα δώσουν τις δικές τους συμβουλές.

«Οι περισσότερες υπνοβασίες συμβαίνουν στον non-REM ύπνο όταν ο εγκέφαλος επιβραδύνει. Ο Dr Χοσέ Κολόουν, ειδικός σε θέματα ύπνου στο Lee Memorial λέει πως η υπνοβασία συνήθως έχει οικογενειακό υπόβαθρο και δεν εμφανίζεται εφ’ όρου ζωής».

Αν και οι ειδικοί είναι καθησυχαστικοί εικόνες σαν και αυτή δεν μπορεί παρά να προκαλέσουν τον αδιανόητο τρόμο με το παιδί ξυπόλητο να έχει βγει στον διάδρομο στον πάνω όροφο του σπιτιού και να κοιμάται κατάχαμα διακινδυνεύοντας από ένα κρύωμα έως ένα σοβαρό ατύχημα.

Για να μην μιλήσουμε για αυτές τις εικόνες της κινεζικής τηλεόρασης που όπως λένε δείχνουν ένα 5χρόνο κορίτσι υπνοβάτη να πέφτει από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου της.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις