Νέος «ανασχηματισμός» στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ - Τι αναλαμβάνουν Μαμουλάκης και Πολάκης
Νέος «ανασχηματισμός» στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ - Τι αναλαμβάνουν Μαμουλάκης και Πολάκης

Νέος «ανασχηματισμός» στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Τι αναλαμβάνουν Μαμουλάκης και Πολάκης

Στις αναπληρώσεις των θέσεων των τομεαρχών που «χήρεψαν» κατά την πρόσφατη επεισοδιακή συνεδρίαση – στην οποία εκλέχθηκε πρόεδρος της ο Νίκος Παππάς, στη θέση του Σωκράτη Φάμελλου – προχώρησε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Τη θέση του Νίκου Παππά, ως τομεάρχη Οικονομικών – Οικονομίας (αλλά και το Ανάπτυξης), ανέλαβε ο Χάρης Μαμουλάκης, που μέχρι σήμερα διατηρούσε το κρίσιμο «χαρτοφυλάκιο» των Υποδομών και Μεταφορών. Τις αρμοδιότητες του βουλευτή Ηρακλείου, αναλαμβάνει ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής , Γιώργος Καραμέρος.

Ο Παύλος Πολάκης, που επέστρεψε θριαμβευτικά στην Κοινοβουλευτική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επιστρέφει στον τομέα Διαφάνειας, που γνωρίζει πάρα πολύ καλά.

Η Πόπη Τσαπανίδου, ανέλαβε τον τομέα Ψηφιακής Πολιτικής και η Νίνα Κασιμάτη, παρά το γεγονός ότι κατέχει θέση Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου, αναλαμβάνει τη θέση του αναπληρωτή τομεάρχη Εξωτερικών, με αρμοδιότητα τον Απόδημο Ελληνισμό, που διατηρούσε ο Όθωνας Ηλιόπουλος – ο οποίος πρόσφατα παραιτήθηκε της έδρας του.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις