Για την πρόκριση ο ΟΦΗ κόντρα στον Παναιτωλικό!
Για την πρόκριση ο ΟΦΗ κόντρα στον Παναιτωλικό!

Για την πρόκριση ο ΟΦΗ κόντρα στον Παναιτωλικό!

ΟΦΗ και Παναιτωλικός θα τεθούν αντιμέτωποι απόψε στις 19:00 στο «Γεντί Κουλέ» για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, σε έναν νοκ-άουτ αγώνα όπου στόχος της ομάδας του Ηρακλείου είναι η πρόκριση στους «16».

Αυτή είναι η πρώτη από δύο διαδοχικές συναντήσεις των δύο ομάδων μέσα σε διάστημα πέντε ημερών, καθώς την Κυριακή (29/09, 17:00) θα αγωνιστούν ξανά στο ίδιο γήπεδο για την 6η αγωνιστική της Super League.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Τραϊανός Δέλλας, ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της ομάδας, δίνοντας έμφαση στην τακτική. Αναμένονται κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα για τη διαχείριση των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων, με τον Δέλλα να κρατά κλειστά τα χαρτιά του για την τελική 11άδα. Ωστόσο, οι αποφάσεις του θα ληφθούν με βάση συγκεκριμένα κριτήρια και πολλοί παίκτες διεκδικούν θέση βασικού.

Στη διάθεση του προπονητή είναι και δύο από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο τερματοφύλακας Ντανιέλ Ναούμοφ και ο αμυντικός Γιορδάν Σίλβα. Η αποστολή αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές, με τους Χριστογεώργο, Ναούμοφ, Μαρινάκη, Γκονθάλεθ, Αμπάντα, Χατζηθεοδωρίδη, Λαμπρόπουλο, Χριστόπουλο, Μπρεσάν, Σίλβα, Μπαΐνοβιτς, Καραχάλιο, Μπάκιτς, Αποστολάκη, Κουτεντάκη, Σενγκέλια, Ριέρα, Νους, Θεοδοσουλάκη, Σαλσέδο, Φούντα και Γιουνγκ να είναι διαθέσιμοι.

Απών θα είναι ο τραυματίας Χουάν Νέιρα, ενώ δεν επιλέχθηκαν για την αποστολή οι Μπάουμαν, Σωτηρίου, Καλαφάτης, Φανουράκης, Φαϊτάκης, Χνάρης, Σημαντηράκης και Αδαμάκης. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τσιάρας από τον σύνδεσμο Καβάλας.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα