Μεσαρά: Εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκαν σε «ορφανή» φυτεία - Αναζητούνται οι δράστες
Μεσαρά: Εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκαν σε «ορφανή» φυτεία - Αναζητούνται οι δράστες

Μεσαρά: Εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκαν σε «ορφανή» φυτεία – Αναζητούνται οι δράστες

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί, 24 Σεπτεμβρίου , μια σημαντική αστυνομική επιχείρηση που διοργάνωσαν αστυνομικοί του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, με τη συνδρομή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, καθώς και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου.

Η επιχείρηση αυτή εντάσσεται σε ειδικές δράσεις για την καταπολέμηση της καλλιέργειας, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Αφού αξιοποιήθηκαν πληροφορίες σχετικά με παράνομες δραστηριότητες, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες σε ορεινή περιοχή του Δήμου Φαιστού, όπου εντοπίστηκε μια φυτεία με 227 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία είχαν ύψος έως 2 μέτρα και ήταν έτοιμα για συγκομιδή. Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν πολλά πειστήρια που σχετίζονται με την καλλιέργεια ναρκωτικών. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις