Ξεκινούν την Τετάρτη (25/9) οι εργασίες αποκατάστασης της Χανιώπορτας - Πως θα διεξάγεται η κυκλοφορία
Ξεκινούν την Τετάρτη (25/9) οι εργασίες αποκατάστασης της Χανιώπορτας - Πως θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Ξεκινούν την Τετάρτη (25/9) οι εργασίες αποκατάστασης της Χανιώπορτας – Πως θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Με σκοπό να ολοκληρωθούν οι εργασίες με ασφάλεια και στο συντομότερο δυνατό χρόνο, θα αποκλειστεί πλήρως η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών από το σημείο και σύμφωνα με τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, η εκτροπή των οχημάτων θα γίνεται:

Για όσα οχήματα κινούνται από τα ανατολικά, (Λ. Καλοκαιρινού, Λ. Πλαστήρα) μέσω των οδών Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, Σοφοκλή Βενιζέλου και Μίνωος.

Για όσα οχήματα κινούνται από τα δυτικά (Λ. 62 Μαρτύρων) μέσω των οδών Εφόδου, Σοφοκλή Βενιζέλου και Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.

Η οδός Εφόδου θα λειτουργεί με μονή κατεύθυνση από τη Μάχης Κρήτης προς τη Σοφοκλή Βενιζέλου και το τμήμα της οδού Αυλώνος από την Θενών έως την Πυράνθου θα λειτουργεί με την αντίθετη κατεύθυνση (από Θενών προς Πυράνθου).

Για την κίνηση των πεζών το παραπάνω χρονικό διάστημα, θα είναι ανοιχτή η Ενετική Πύλη του Παντοκράτορα από τις 07:00 έως και τις 15:00. Από τις 15:00 και έπειτα θα χρησιμοποιούνται οι οριοθετημένες διαβάσεις πεζών κάτω από τη Χανιώπορτα.

Οι παραπάνω ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τετάρτη 25/9 έως το Σάββατο 5/10. Επισημαίνεται στους οδηγούς η αναγκαιότητα να συμβουλεύονται και να ακολουθούν τις σημάνσεις που καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων.

Η Δημοτική Αρχή ζητά την κατανόηση των πολιτών, οδηγών και πεζών, επισημαίνοντας ότι η όποια αναστάτωση θα είναι προσωρινή, ενώ το έργο θα είναι μόνιμο.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις