Βαριά θλίψη στο ΠΑΓΝΗ: Έφυγε από τη ζωή ένας αγαπητός και διακεκριμένος γιατρός
Βαριά θλίψη στο ΠΑΓΝΗ: Έφυγε από τη ζωή ένας αγαπητός και διακεκριμένος γιατρός

Βαριά θλίψη στο ΠΑΓΝΗ: Έφυγε από τη ζωή ένας αγαπητός και διακεκριμένος γιατρός

Το Σωματείο Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) ανακοίνωσε με βαθιά λύπη τον απρόσμενο θάνατο του αγαπητού συναδέλφου και διακεκριμένου ιατρού, Παπαδάκη Ιωάννη, παθολόγου στο ΠΑΓΝΗ, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 64 ετών.

Ο Ιωάννης Παπαδάκης υπήρξε ιδιαίτερα αφοσιωμένος στην ιατρική και στην υπηρεσία των ασθενών, αφήνοντας ανεξίτηλο αποτύπωμα στο νοσοκομείο και στους συναδέλφους του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και ευχήθηκε δύναμη και κουράγιο στις δύσκολες αυτές στιγμές. Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, στις 14:00, στο Νέο Κοιμητήριο.

Η ανακοίνωση: «Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε τον απρόσμενο χαμό του αγαπητού συναδέλφου και εξαίρετου ιατρού, Παπαδάκη Ιωάννη, παθολόγου στο ΠΑΓΝΗ, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 64 ετών.

Η πολυετής προσφορά του στον ιατρικό χώρο και η αφοσίωσή του στην υπηρεσία των ασθενών άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα στο νοσοκομείο και στους συναδέλφους του. Η απουσία του θα δημιουργήσει ένα δυσαναπλήρωτο κενό, ενώ η ανθρώπινη ζεστασιά και η επιστημονική του συμβολή θα μας λείψουν βαθιά.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, στις 14:00, στο Νέο Κοιμητήριο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τα πιο ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, και εύχεται δύναμη και κουράγιο για να αντιμετωπίσουν αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις