Γ' Εθνική: «Λευκή» ισοπαλία για τον ΑΟΑΝ στην πρεμιέρα
Γ' Εθνική: «Λευκή» ισοπαλία για τον ΑΟΑΝ στην πρεμιέρα

Γ' Εθνική: «Λευκή» ισοπαλία για τον ΑΟΑΝ στην πρεμιέρα

Ο ΑΟΑΝ ξεκίνησε τη φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με ισοπαλία 0-0 κόντρα στον Ηλυσιακό, σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές συγκινήσεις που διεξήχθη στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου για την 1η αγωνιστική.

Το ματς ήταν φτωχό σε φάσεις, με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στις αντίπαλες εστίες. Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΑΟΑΝ είχε δύο καλές ευκαιρίες με σουτ των Μέμμου στο 5' και του Γκίνη στο 11', αλλά αμφότερα τα σουτ ήταν άστοχα. Ο Ηλυσιακός αντέδρασε με δύο ευκαιρίες, ένα μακρινό φάουλ του Ντρούγκα στο 19' και ένα σουτ του Μπινιέρι στο 39', όμως ο Ψιμόπουλος μπλόκαρε και στις δύο περιπτώσεις.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι ήταν ακόμη πιο κλειστό, με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να δημιουργήσουν ουσιαστικές φάσεις. Η καλύτερη ευκαιρία του ματς ήρθε στο 85', όταν ο Γκελοσάνι για τον ΑΟΑΝ σούταρε από καλή θέση, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ, στερώντας την ευκαιρία για το νικητήριο γκολ.

Με αυτή την ισοπαλία, ο ΑΟΑΝ ξεκίνησε με έναν βαθμό τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα.

ΑΟΑΝ: Ψιμόπουλος, Δολαψάκης, Ξενοκτιστάκης, Μαρκάκης, Κίσσας, Σένκα, Μέμμος (79΄Ιατρούδης), Γκίνη, Νοκά (68΄Πύλιος)ι, Χαλκιαδάκης, Θεοδωράκης.

Ηλυσιακός: Καπατσώρης, Πριόνας, Παρασκευόπουλος, Πάτας, Γκέζος (76΄Καραγιάννης), Τσέργας, Γιαννόπουλος, Μπινέρι (89΄Κεχρής), Ντρούγκα, Ψύχας, Τσίπρας.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις