Λεβαδειακός - ΟΦΗ 1-1: Τον... λύτρωσε ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά στο φινάλε!
Λεβαδειακός - ΟΦΗ 1-1: Τον... λύτρωσε ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά στο φινάλε!

Λεβαδειακός – ΟΦΗ 1-1: Τον… λύτρωσε ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά στο φινάλε!

Σε ένα παιχνίδι με χαμηλό ρυθμό και αρκετές διακοπές στο πρώτο ημίχρονο, ο Λεβαδειακός και ο ΟΦΗ έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τους Κρητικούς να «κλέβουν» τον βαθμό στις καθυστερήσεις.

Ο Λεβαδειακός είχε τις περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με τον Ρόμο και τον Μπάλτσι να απειλούν την εστία του ΟΦΗ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις 30 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη, με έναν «κεραυνό» του Μπάλτσι που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χριστογεώργο. Ο Λεβαδειακός διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και προσπάθησε να πετύχει δεύτερο γκολ, αλλά χωρίς επιτυχία.

Ο ΟΦΗ, που δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες, βρήκε την ισοφάριση στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν ο Σενγκέλια έβγαλε τη σέντρα και ο Λαμπρόπουλος, με εξαιρετική γυριστή κεφαλιά, έγραψε το τελικό 1-1 στο 90+5'. Ο αρχηγός του ΟΦΗ πέτυχε το δεύτερο συνεχόμενο γκολ του στο πρωτάθλημα, ενώ ο Σενγκέλια συνέχισε την εντυπωσιακή του φόρμα, καταγράφοντας την τρίτη του ασίστ σε ισάριθμα παιχνίδια.

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Βήχος, Λιάγκας, Παπαδόπουλος, Τσάπρας, Μεχία (82' Κωστή), Τσοκάι (46' Πλέγας), Πεντρόζο (87' Εραμούσπε), Μπάλτσι, Ζίνι (64' Γιαννιώτας), Ρόμο (87' Όζμπολτ)

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Γκονθάλεθ (78' Μαρινάκης), Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Μπάκιτς (54' Αποστολάκης), Μπαΐνοβιτς (78' Καραχάλιος), Φούντας (78' Ριέρα), Νους (61' Σαλσέδο), Σενγκέλια, Γιουνγκ

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις