«Καλή αντάμωση με τον γιο σου»: Φίλοι αποχαιρετούν τον Διονύση Πρώιο που σκοτώθηκε σε τροχαίο
«Καλή αντάμωση με τον γιο σου»: Φίλοι αποχαιρετούν τον Διονύση Πρώιο που σκοτώθηκε σε τροχαίο

«Καλή αντάμωση με τον γιο σου»: Φίλοι αποχαιρετούν τον Διονύση Πρώιο που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ένας ένας, όσοι γνώριζαν τον Διονύση Πρώιο, τον αποχαιρετούν με μία ανάρτηση στα social media.

Στον λογαριασμό του πρώην παίκτη του Masterchef στο Facebook, φίλοι και πρώην συμπαίκτες του εκφράζουν τη λύπη τους για τον 60χρονο, που σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του.

Πολλά από τα σχόλια αναφέρονται και στον γιο του άτυχου άνδρα, ο οποίος -τραγική ειρωνεία- είχε σκοτωθεί πριν χρόνια, επίσης σε τροχαίο δυστύχημα με την ίδια μηχανή, ενώ ήταν μόλις 20 ετών. "Καλή αντάμωση με τον γιο σου" γράφουν κάποιες από τις αναρτήσεις.

"Καλή αντάμωση με τον γιο σου":  Φίλοι αποχαιρετούν τον Διονύση Πρώιο που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Μερικές από τις αναρτήσεις για τον Διονύση Πρώιο

Θα μας λείψεις τόσο πολύ, σε αγαπάμε!!

-Καλό ταξίδι στο φως Διονύση…..

-Εις το επανιδείν αγαπημένε μου φίλε… Αναπαύσου εν ειρήνη ! Θα θυμάμαι πάντα το πάθος σου, το γέλιο σου, τη φωνή σου. Αντίο.

-Μόλις σου έστειλα μήνυμα σήμερα για να δω πώς τα πας!!! Είμαι πραγματικά σοκαρισμένη! Σ' αγαπώ! Πάντα σε αγαπούσα! Θα μου λείψεις! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είσαι μαζί μας! Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου!

-RIP Καλό ταξίδι αγαπητέ μου για την γειτονιά των αγγέλων εκεί στο φως θα έχεις παρέα τον Μιχαλακη σου

"Νιώθω ότι πάντα κάτι λείπει"

Ο Διονύσης Πρώιος είχε μιλήσεις στο παρελθόν για τον χαμό του γιου του. "Οι γιορτές δεν είναι από τα… χαρούμενά μου. Η οικογένειά μου έχει διαλυθεί, νιώθω μόνος, νιώθω ότι πάντα κάτι λείπει. Ο γιος μου είχε ξεκινήσει σαν βοηθός σεφ και μετά ανέλαβε μόνος του. Τη μέρα που σκοτώθηκε ο γιος μου, τους χαιρέτησε όλους και τους είχε πει "να προσέχετε τον πατέρα μου”.
Εμένα με φίλησε 2-3 φορές, μου έλεγε "είσαι ο καλύτερος που υπάρχει, πατέρα να το θυμάσαι αυτό”. Η τελευταία εικόνα που είχα από τον Μιχάλη ήταν σαν να μας… χαιρετούσε" είχε πει ο 60χρονος.

 

 

thetoc.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Lifestyle - Τελευταία Νέα