Έκανε σχέση με τον φίλο του πατέρα της όταν έγινε 18 ετών – «Με λένε θύμα επειδή έχουμε 26 χρόνια διαφορά στην ηλικία»
Έκανε σχέση με τον φίλο του πατέρα της όταν έγινε 18 ετών – «Με λένε θύμα επειδή έχουμε 26 χρόνια διαφορά στην ηλικία»

Έκανε σχέση με τον φίλο του πατέρα της όταν έγινε 18 ετών – «Με λένε θύμα επειδή έχουμε 26 χρόνια διαφορά στην ηλικία»

«Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά». Για πολλούς, είναι μια παροιμία, για κάποιους άλλους είναι βίωμα. Κάποια ζευγάρια, έχουν καταφέρει ν’ αποδείξουν ότι ο έρωτας μπορεί ν’ ανθίσει ακόμη και ανάμεσα σε ανθρώπους με σημαντική διαφορά ηλικίας. Οι απόψεις όμως πάντα θα διίστανται.

Μια γυναίκα αποκαλύπτει ότι έχει σχέση με τον καλύτερο φίλο του πατέρα της. Η κοινωνική,  μελαχρινή καλλονή Megara Del Rey, από τις ΗΠΑ, αφηγείται τη δική της ιστορία αγάπης. Η Megara άρχισε να βγαίνει με τον φίλο του πατέρα της, όταν εκείνη ήταν 18 ετών.

@lifeofmyladelrey Replying to @georgepoutous I’ll give him some time and space i guess 😨 #icefishing #fishing #freezing #ice #minnesota #greenscreenvideo ♬ original sound – Kooze

Τα 26 χρόνια που χωρίζουν το ζευγάρι, έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, κυρίως από χρήστες του διαδικτύου που λένε ότι η σχέση τους είναι «απωθητική» και «αηδιαστική».

Σ’ ένα σύντομο βίντεο το οποίο ανέβασε με τίτλο «απίστευτο πόσο γρήγορα περνά ο χρόνος!», στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την ίδια και τον σύντροφό της, η Megara έγραφε: «Είμαι 26 και εκείνος 52 και…όταν ήμουν 18, εκείνος ήταν 44».

Ανέβασε μια φωτογραφία με τον σύντροφό της, από τον πρώτο καιρό της σχέσης τους, όταν δηλαδή η ίδια ήταν έφηβη και εκείνος περίπου 45 ετών.

Απαντώντας στα σχόλια με ένα βίντεο, η Megara είπε σε έναν κακοπροαίρετο χρήστη: «εσύ πάντως, είσαι στα σίγουρα θύμα».

Έκανε σχέση με τον φίλο του πατέρα της όταν έγινε 18 ετών – «Με λένε θύμα επειδή έχουμε 26 χρόνια διαφορά στην ηλικία»

«Προχωρήσαμε με δική μου πρωτοβουλία»

Στη συνέχεια, η γυναίκα εξήγησε: «Δεν είμαι θύμα, επειδή ο καλύτερος φίλος του πατέρα μου δεν έκανε ποτέ τίποτα το απρεπές. Ό,τι κάναμε, έγινε αφού έκλεισα τα 18 και μάλιστα, με δική μου πρωτοβουλία. Εκείνος δίσταζε, λόγω της ηλικίας μου, να κάνει την πρώτη κίνηση. Έτσιπήρα εγώ το πάνω χέρι».

Η Megara εξηγεί πως νιώθει ότι ο σύντροφός της, τη σέβεται και ότι είναι ευτυχισμένη που έχει σχέση με έναν άνδρα μεγαλύτερης ηλικίας.

Η ίδια λέει: «Ο καλύτερος φίλος του μπαμπά μου, είναι πολύ γλυκός και με σέβεται πολύ! Τα 26 χρόνια που μας χωρίζουνδεν έχουν καμία σημασία».

Το βίντεο ανέβηκε στο TikTok clip, στον λογαριασμό @lifeofmyladelrey, και άφησε πολλούς άναυδους, αφού συγκέντρωσε εκατομμύρια views.

Οι χρήστες του διαδικτύου ωστόσο, διχάστηκαν με αυτή τη διαφορά ηλικίας. Ορισμένοι, θεωρούν ότι είναι κάτι το «αποκρουστικό» και το «τρομακτικό», ενώ άλλοι δεν θεωρούν ότι υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Ενδεικτικά, ένας έγραψε: «Αηδιαστικό», και κάποιος άλλος: «Αποκρουστικό». Ένας τρίτος είπε ότι: «Αυτό είναι σκέτη τρέλα». Και ακόμη ένας, έγραψε: «Ανατριχιαστικό».

Κάποιο άλλο σχόλιο ανέφερε: «Κατευθείαν στη φυλακή». Δεν ήταν ωστόσο όλοι το ίδιο αρνητικοί. Για την ακρίβεια, ένας από τους σχολιαστές, είπε: «Ξέχνα τους κακοπροαίρετους. Είστε ενήλικες που περνάτε καλά και αγαπάτε ο ένας τον άλλο».

Με την άποψη αυτή, συμφώνησε ακόμη ένας: «Είναι 8 χρόνια μαζί και εξακολουθούν να τους σχολιάζουν. Κακόβουλοι θα υπάρχουν πάντα», ενώ μια γυναίκα, έγραψε: «Η ηλικία δεν περιορίζει τον έρωτα».

@lifeofmyladelrey Older men are such gentlemen!! #agegapcouple #agegap #oldermen #lunchtime ♬ Sunshine, Lollipops And Rainbows – Lesley Gore

Ζευγάρια με διαφορά ηλικίας που άντεξαν στον χρόνο

Kris Jenner & Corey Gamble – 25 χρόνια

Η μητέρα των Καρτνάσιαν, γνώρισε έναν νεότερο άνδρα της, Corey Gamble, σε ένα πάρτι φίλης στην Ίμπιζα. To ζευγάρι είναι μαζί από τον Αύγουστο του 2014.

Sam & Aaron Taylor-Johnson – 23 χρόνια

H σκηνοθέτις και ο ηθοποιός, γνωρίστηκαν στη διάρκεια μιας οντισιόν το 2009 και το 2012, παντρεύτηκαν. Έχουν κάνει δύο κόρες, ενώ η Sam έχει δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο.

Rosie-Huntington-Whiteley & Jason Statham – 20 χρόνια

Το μοντέλο γνωρίστηκε με τον ηθοποιό Jason Statham το 2010. Το 2016 παντρεύτηκαν και έχουν κάνει έναν γιο και μια κόρη.

Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas – 25 χρόνια

Το δημοφιλές ζευγάρι γνωρίστηκε σε φεστιβάλ κινηματογράφου το 1996 και, μετά από τρία χρόνια, αρραβωνιάστηκαν. Λίγο μετά τον αρραβώνα τους ήρθε στη ζωή τους ο γιος και, το 2000 παντρεύτηκαν.

 

 

enikos.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κόσμος - Τελευταία Νέα