Ασυνείδητος οδηγός μηχανής παρέσυρε 6χρονο αγοράκι κι εξαφανίστηκε!
Ασυνείδητος οδηγός μηχανής παρέσυρε 6χρονο αγοράκι κι εξαφανίστηκε!

Ασυνείδητος οδηγός μηχανής παρέσυρε 6χρονο αγοράκι κι εξαφανίστηκε!

Άλλη μια παρ' ολίγον τραγωδία. Άλλος ένας ασυνείδητος οδηγός από τους πολλούς που κυκλοφορούν.

Θύμα αυτή τη φορά ένα 6χρονο αγοράκι. Και θύτης ένας οδηγός ντελίβερι που το παρέσυρε με την μηχανή του και το εγκατέλειψε. Ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένο.

«Πέρναγε ένα μηχανάκι, την είδε το μηχανάκι δεν έκοψε ταχύτητα και όπως πέρασε, πέρασε και ο μικρός από πίσω με την τσάντα, είχε αυτή με το τρόλεϊ το συρόμενο και το μηχανάκι χτύπησε την τσάντα, γιατί δεν έκοψε ταχύτητα. Όπως την κράταγε, τον παρέσυρε και τον έριξε κάτω τον μικρό».

Το ατύχημα συνέβη όταν το 6χρονο αγοράκι επιχείρησε μαζί με την γιαγιά του να διασχίσει τον δρόμο στη συμβολή των οδών Βάρναλη και Νέστωρος στο Αιγάλεω. Ξαφνικά η μηχανή με οδηγό τον ντελιβερά χτυπά τον ανήλικο και τον εγκαταλείπει.

«Είχε στον αγκώνα χτυπήματα και στο πρόσωπο».

Οι κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία και ο 6χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένος, στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

«Από ό,τι κατάλαβα ένα μικρό μηχανάκι ήταν, παπάκι. Έγιναν πολύ γρήγορα κάποια πράγματα. Είχαν σταματήσει λίγο τα αυτοκίνητα εδώ πέρα. Ήρθε το ασθενοφόρο και έφυγε με το παιδάκι. Ήρθε η αστυνομία, έφτασε πολύ γρήγορα», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον οδηγό και τον αναζητεί και συγχρόνως ερευνά τις κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει το ατύχημα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις