Στον Εισαγγελέα δύο νεαροί για την επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο στην Κρήτη - Ελεύθεροι οι υπόλοιποι
Στον Εισαγγελέα δύο νεαροί για την επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο στην Κρήτη - Ελεύθεροι οι υπόλοιποι

Στον Εισαγγελέα δύο νεαροί για την επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο στην Κρήτη – Ελεύθεροι οι υπόλοιποι

Ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τετάρτης, οι δύο από τους συνολικά 8 νεαρούς, που συνελήφθησαν για το αιματηρό περιστατικό με μαχαίρι σε μαθητή ΕΠΑΛ στα Χανιά το βράδυ της Δευτέρας.

Αυξάνονται οι συλλήψεις για την επίθεση στον 18χρονο με μαχαίρι στην Κρήτη

Πρόκειται για έναν 18χρονο και έναν 20χρονο, αιγυπτιακής καταγωγής, οι οποίοι φέρεται να ήταν αυτοί που προκάλεσαν τις σωματικές βλάβες στον νεαρό μαθητή του Εσπερινού ΕΠΑΛ Χανίων το επίμαχο βράδυ.

Οι κατηγορούμενοι πέρασαν το κατώφλι της Εισαγγελίας Χανίων και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, καθώς και στον φερόμενο ότι κρατούσε το μαχαίρι, έχει επιβληθεί κατηγορία για όπλα.

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ Χανίων, που επιβεβαιώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας λίγες ώρες αργότερα, κατά τη διάρκεια της Τρίτης (17/9) η Ασφάλεια Χανίων ανέκρινε και προχωρούσε σε περισσότερες συλλήψεις όσο περνούσαν οι ώρες, “χτίζοντας” κατηγορητήριο για άμεση εμπλοκή στην υπόθεση, σε συνολικά 8 άτομα εκ των οποίων 6 ανήλικα αγόρια, ενώ συνελήφθησαν και 6 γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι έξι ανήλικοι μαζί με τους κηδεμόνες τους αφέθησαν ελεύθεροι, με εισαγγελική εντολή, ωστόσο συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις