ΟΦΗ: Από το κακό ξεκίνημα και την γκρίνια, στην... μεταμόρφωση και τα χαμόγελα!
ΟΦΗ: Από το κακό ξεκίνημα και την γκρίνια, στην... μεταμόρφωση και τα χαμόγελα!

ΟΦΗ: Από το κακό ξεκίνημα και την γκρίνια, στην… μεταμόρφωση και τα χαμόγελα!

Από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όταν ο ΟΦΗ γνώρισε τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ με 3-0, μέχρι σήμερα, πολλά έχουν αλλάξει στην ομάδα.

Τότε, η ανησυχία για το μέλλον ήταν έντονη, ειδικά μετά και την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ατρόμητο (1-1), αλλά πλέον οι προβληματισμοί έχουν δώσει τη θέση τους στην αισιοδοξία.

Η αλλαγή αυτή είναι ορατή στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Μετά τις ήττες και τις αμφισβητήσεις, ο ΟΦΗ κατάφερε να ανακάμψει, πετυχαίνοντας δύο νίκες στη σειρά: 3-1 επί του Βόλου εκτός έδρας και 3-2 εντός έδρας επί του Άρη. Η βελτίωση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις μεταγραφές που έγιναν μετά τον Δεκαπενταύγουστο, οι οποίες ανέβασαν το επίπεδο της ομάδας, ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Οι προσθήκες παικτών όπως οι Σενγκέλια, Μπαίνοβιτς, Φούντας και Σαλσέδο έδωσαν νέα πνοή στην ομάδα, ενώ οι Νους και Γιούνγκ, που αποκτήθηκαν νωρίτερα, χρειάστηκαν λίγο χρόνο προσαρμογής, αλλά πλέον έχουν καθοριστικό ρόλο. Η μεταγραφή του Σαλσέδο από την Ίντερ ήταν ιδιαίτερα σημαντική, με τον νεαρό επιθετικό να σκοράρει μόλις 10 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα με τον Άρη.

Η αυτοπεποίθηση και η ποιότητα αυτών των παικτών έχουν φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Για παράδειγμα, ο Σενγκέλια έχει ήδη ένα γκολ και δύο ασίστ, ο Νους ήταν καταλυτικός με την απόδοσή του στα δύο τελευταία παιχνίδια, και ο Φούντας, ο Γιούνγκ και ο Σαλσέδο σκόραραν στα ντεμπούτα τους. Η αγωνιστική μεταμόρφωση του ΟΦΗ είναι πλέον γεγονός, με την ομάδα να δείχνει ότι μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η αλλαγή δεν είναι μόνο αριθμητική, αλλά και ομαδική, καθώς η επιθετική λειτουργία της ομάδας έχει γίνει πιο συνδυαστική και αποτελεσματική, αποδεικνύοντας ότι οι πρόσφατες προσθήκες παικτών ήταν καθοριστικές για την ανοδική της πορεία.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις