Ψηφιακό Φροντιστήριο: Πρεμιέρα σήμερα - Πώς θα λειτουργεί για τους μαθητές στα σχολεία
Ψηφιακό Φροντιστήριο: Πρεμιέρα σήμερα - Πώς θα λειτουργεί για τους μαθητές στα σχολεία

Ψηφιακό Φροντιστήριο: Πρεμιέρα σήμερα – Πώς θα λειτουργεί για τους μαθητές στα σχολεία

Πρεμιέρα κάνει σήμερα το ψηφιακό φροντιστήριο, που αποτελεί μια σύγχρονη ψηφιακή πλατφόρμα για τους μαθητές. Διαθέτει σε μορφή video σειρά από γνωστικά αντικείμενα και απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα, στις 17:00, από τις εγκαταστάσεις του υπουργείου Παιδείας, θα δώσει την έναρξη για το ψηφιακό φροντιστήριο, όπου ήδη λειτουργεί ένας ειδικά διαμορφωμένος τηλεοπτικός σταθμός για τις ανάγκες του εγχειρήματος.

Ειδικότερα, το απόγευμα ξεκινά το δωρεάν Ψηφιακό Φροντιστήριο για τους μαθητές της Γ΄Λυκείου, το οποίο αποτελεί τη «μεγάλη καινοτομία» της χρονιάς, σύμφωνα με τον υπουργό Παιδείας, καθώς προβλέπεται η υλοποίηση πολλών και εμβληματικών μεταρρυθμίσεων που στοχεύουν στη βελτίωση της σχολικής καθημερινότητας.

Στο ψηφιακό φροντιστήριο εκτός από το εκπαιδευτικό υλικό για τους μαθητές των τριών τάξεων του γυμνασίου και των δύο πρώτων του Λυκείου θα υπάρχει πρόσβαση για κάθε υποψήφιο εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν κατά τις απογευματινές ώρες, ζωντανά, παραδόσεις για το σύνολο της ύλης στα εξεταζόμενα μαθήματα, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών μαθημάτων, όπως γραμμικό και αρχιτεκτονικό σχέδιο, γερμανικά και γαλλικά.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκπαίδευση - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις