Αιματηρή συμπλοκή σε σχολείο στη Κρήτη: Χαράκωσαν στο πρόσωπο μαθητή - «Υπήρχαν προηγούμενα»
Αιματηρή συμπλοκή σε σχολείο στη Κρήτη: Χαράκωσαν στο πρόσωπο μαθητή - «Υπήρχαν προηγούμενα»

Αιματηρή συμπλοκή σε σχολείο στη Κρήτη: Χαράκωσαν στο πρόσωπο μαθητή – «Υπήρχαν προηγούμενα»

Ένα αιματηρό συμβάν, στον προαύλιο χώρο του Εσπερινού ΕΠΑΛ (στον Δαίδαλο) έγινε λίγο μετά τις 8 το βράδυ και σε ώρα διαδασκαλίας.

Αιματηρή συμπλοκή σε σχολείο στη Κρήτη – Εξωσχολικοί μαχαίρωσαν μαθητή!

Και ενώ στον προαύλιο χώρο του ΕΠΑΛ βρίσκονταν μαθητές, δύο εξωσχολικοί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Flashnews.gr μπήκαν στην αυλή και κινήθηκαν επιθετικά κατά ενός 18χρονου μαθητή του Εσπερινού ΕΠΑΛ. Ο ένας εξ αυτών έβγαλε αιχμηρό αντικείμενο και “χαράκωσε” τον μαθητή με πρόθεση να τον απειλήσει και όχι να τον μαχαιρώσει όπως τουλάχιστον φάνηκε.

Αμέσως οι δράστες εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ άμεσα εκλήθη η αστυνομία στον τόπο του συμβάντος. Ο μαθητής μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσο στο νοσοκομείο Χανίων για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του. Εκεί μετέβησαν και αστυνομικοί για να του πάρουν κατάθεση.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι δράστες με τον μαθητή ήταν γνωστοί μεταξύ τους και όπως μας αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, “είχαν προηγούμενα”.

Οι πληροφορίες αναφέρουν για δύο δράστες, τα οποία και η αστυνομία ερευνά ενώ ήδη έχουν γίνει κάποιες προσαγωγές και μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στο flashnews.gr, έχει κληθεί να καταθέσει και η υποδιευθύντρια του σχολείου.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις