Με βροχές και καταιγίδες η προτελευταία μέρα του χρόνου στην Κρήτη
Με βροχές και καταιγίδες η προτελευταία μέρα του χρόνου στην Κρήτη

Με βροχές και καταιγίδες η προτελευταία μέρα του χρόνου στην Κρήτη

Το Λιμεναρχείο προειδοποιεί - Έκλεισαν οι ιρλανδικές διαβάσεις στο Δήμο Φαιστού

Με το χαμηλό να μετακινείται σταδιακά ανατολικότερα βελτίωση θα παρουσίασει ο καιρός στην Δυτική Ελλάδα.

Θα παραμείνει όμως άστατος στα Ανατολικά και Νότια, όπου και το επόμενο 24ωρο θα εκδηλώνονται βροχές, σποραδικές καταιγίδες αλλά και χιονοπτώσεις στα ορεινά (κυρίως της Κρήτης).

Πιο αναλυτικά για το νησί μας σήμερα προτελευταία μέρα του χρόνου, αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με εκδήλωση βροχών σχεδόν σε ολόκληρη την Κρήτη και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα Βόρεια παραθαλάσσια τμήματα.

Χιονοπτώσεις θα σημειώνονται στους ορεινούς όγκους.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες Διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα θαλάσσια 7, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί μεταξύ των 7 και 15 βαθμών.

Στα ημιορεινά και κυρίως στα ορεινά η θερμοκρασία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερα.

Βροχερή θα είναι και η παραμονή της Πρωτοχρονιάς με Βοριάδες και κρύο.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου προειδοποιεί

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου με ανακοίνωσή του προειδοποιεί:

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΛΛΙΜΕΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΠΡΟΣΔΕΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ.

• ΟΡΜΟΥΝΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ –ΠΛΟΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΣΚΑΦΗ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΙΣΧΥΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.

• ΡΥΜΟΥΛΚΑ – ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΑ – ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ.

• ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΤΟΛΩΝ-ΟΔΗΓΙΩΝ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.

• ΤΕΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΤΙΘΕΜΕΝΑ ΠΛΩΤΑ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑ ΠΛΟΙΑ, ΜΙΚΡΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ.

Έκλεισαν οι ιρλανδικές διαβάσεις στο Δήμο Φαιστού 

Με βροχές και καταιγίδες η προτελευταία μέρα του χρόνου στην Κρήτη

Στο κλείσιμο των Ιρλανδικών διαβάσεων προχώρησε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φαιστού εξαιτίας του αυξημένου όγκου νερού που μεταφέρεται.

Συγκεκριμένα από σήμερα και μέχρι νεοτέρας κλειστές θα μείνουν οι Ιρλανδικές διαβάσεις «Τριών Αστεριών», «Περίου» και στο πέρασμα «Αγίας Τριάδας».

Δημοτική Αρχή και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φαιστού εφιστούν την προσοχή των Δημοτών και των διερχόμενων οδηγών, ενώ τους καλούν να μην μετακινούνται από και προς τα επικίνδυνα σημεία, εφόσον δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, καθώς και να ακολουθούν πίστα τις οδηγίες και τις υποδείξεις των αρχών.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Καιρός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις