Ηράκλειο: 13χρονη κατήγγειλε τον πατριό της μητέρας της για βιασμό - Ξυλοκοπήθηκε από τη μητέρα της όταν της αποκάλυψε τι είχε συμβεί!
Ηράκλειο: 13χρονη κατήγγειλε τον πατριό της μητέρας της για βιασμό - Ξυλοκοπήθηκε από τη μητέρα της όταν της αποκάλυψε τι είχε συμβεί!

Ηράκλειο: 13χρονη κατήγγειλε τον πατριό της μητέρας της για βιασμό – Ξυλοκοπήθηκε από τη μητέρα της όταν της αποκάλυψε τι είχε συμβεί!

Σοκαριστική είναι η καταγγελία μιας 13χρονης από την Βουλγαρία, η οποία κατέθεσε στην αστυνομία ότι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (5/9), ο 25χρονος σύντροφος της μητέρας της με καταγωγή από την Συρία, μπήκε στο δωμάτιό της, την απείλησε και προέβη σε γενετήσιες πράξεις παρά την θέλησή της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 13χρονης, την επόμενη μέρα, η μητέρα της την χτύπησε και την απείλησε. Το θύμα, με την βοήθεια φιλικού προσώπου, πήγε στην αστυνομία και έκανε καταγγελία εναντίον της μητέρας της και του συντρόφου της.

Οι δύο φερόμενοι ως δράστες, συνελήφθησαν. Ο 25χρονος για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και η μητέρα της 13χρονης για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η 13χρονη θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθούν οι συνθήκες του περιστατικού.

Τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας, με μέριμνα των κοινωνικών υπηρεσιών, μεταφέρθηκαν προσωρινά σε σπιτια συγγενικών προσώπων.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις