Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τρίτη 27 Αυγούστου
Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τρίτη 27 Αυγούστου

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τρίτη 27 Αυγούστου

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη 27 Αυγούστου, σε περιοχές της Κρήτης.

Ηράκλειο

Από 5:30 π.μ. έως 7:00 π.μ. στον Δήμο Χερσονήσου, στη Σταλίδα, στις περιοχές των ξενοδοχείων Ανθούσα, Cactus Beach, Ariadne, villa Kirki και στην περιοχή έναντι του ξενοδοχείου Alexander Beach.

Από 5:30 π.μ. έως 7:30 π.μ. στον Δήμο Χερσονήσου, στις περιοχές του πρώην Δημαρχείου Γουβών του οικισμού Γουρνών, της παραλίας Κουβοχωρίου και στο Κουβοχώρι, των κτηριακών εγκαταστάσεων του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε, στις εγκαταστάσεις της πρώην Αμερικάνικης Βάσης, του ΔΕΚΚ, του κάμπινγκ και του κολυμβητηρίου Γουβών, των διαμερισμάτων Memories του ξενοδοχείου Ζορμπάς και στην περιοχή μετά τις Γούρνες Πεδ., στο βόρειο παράλληλο της εθνικής, πίσω από το ξενοδοχείο VILLA MARIA, καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

Από 7:00 π.μ. έως 8:00 π.μ. στον Δήμο Χερσονήσου, στη Σταλίδα, στις περιοχές των ξενοδοχείων Κέρνος, Ίκαρος, και Αναστασία.

Από 8:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στον Μασταμπά, στην οδό Διονυσίου Σολωμού και Κωνσταντινίδη από την οδό Παλαμά μέχρι την οδό Καποδιστρίου.

Από 8:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στη Φορτέτσα, στην οδό Σόλωνος από την οδό Ναυαρίνου έως την οδό Θησέως μετά παρόδων.

Από 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, γενικά στους οικισμoύς Βασιλειές και Σύλαμο και στις περιοχές από Βασιλειές προς Σύλαμο, της εισόδου των Βασιλειών, της επιχείρησης Μινωικά φρούτα, της οικίας Σταθόπουλου, και της οικίας Ψαραδάκη, του χοιροστασίου Μακρυγιαννάηκ, των αρδευτικών Δανδουλάκη, Ορφανουδάκη και στις οδούς Αγ. Ειρήνης, Ζωοδόχου πηγής, Γιούχτα, Ελικωνιάδων Μουσών. Νικ. Φωκά, Μάνου Κατράκη, Κύπρου, Πειραιώς και Γιανναδάκη.

Από 11:00 π.μ. έως 12:30 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στην Πάνω Φορτέτσα στην περιοχή έναντι της δεξαμενής και του ξυλουργείου Νταγιάση στη Φορτέτσα, και στο Μαραθίτη στις οδούς, τέρμα Ούλαφ Πάλμε, Σόλωνος, Αγ.Ανδρέου Ιεροσολυμίτου, Αγλαόπης, Κυπαρισσίας, Μ. Χατζηδάκη. Στις περιοχές του χοιροστασίου Ξυπάκη, της ταβέρνας Βεράντα, του πτηνοτροφέιου Λυριτζή, των φωτοβολταίκών Κοζή και Φραγκιαδάκη, του σιδηρουργείου Σμαριανάκη και των γεωτρήσεων Φανιουδάκη, Σαμιώτη και Φαρσαράκη.

Από 11:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στις Βασιλειών στην περιοχή του κέντρου των Βασιλειών και στον οικισμό Αγ. Βλάση. Επίσης στις εγκαταστάσεις του αντλιοστασίου της ΔΕΥΑΗ στο Γιούχτα.

Από 3:00 μ.μ. έως 4:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στην Πάνω Φορτέτσα στην περιοχή έναντι της δεξαμενής και του ξυλουργείου Νταγιάση στη Φορτέτσα, και στο Μαραθίτη στις οδούς, τέρμα Ούλαφ Πάλμε, Σόλωνος, Αγ.Ανδρέου Ιεροσολυμίτου, Αγλαόπης, Κυπαρισσίας, Μ. Χατζηδάκη. Στις περιοχές του χοιροστασίου Ξυπάκη, της ταβέρνας Βεράντα, του πτηνοτροφέιου Λυριτζή, των φωτοβολταίκών Κοζή και Φραγκιαδάκη, του σιδηρουργείου Σμαριανάκη και των γεωτρήσεων Φανιουδάκη, Σαμιώτη και Φαρσαράκη.

Λασίθι

Από 7:00 π.μ. έως 8:30 π.μ. στον Δήμο Αγίου Νικολάου, στις περιοχές Κάμπος Κριτσάς, Κριτσά, Κρούστας.

Από 8:30 π.μ. έως 9:30 π.μ. στον Δήμο Σητείας, στο τμήμα πελατών μετά το Πισκοκέφαλο στον δρόμο για Αχλαδιά.

Από 12:00 μ.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Σητείας, στο τμήμα Πελατών μετά την Αγιά Φωτιά.

Ρέθυμνο

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Αγίου Βασιλείου, στο Αιολικό πάρκο Ακούμια και Κοπρίνο.

Χανιά

Από 8:00 π.μ. έως 9:00 π.μ. στον Δήμο Πλαταινά, στην πλατεία Σκηνέ και γύρω περιοχή.

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Καντάνου, στις περιοχές Κουντουριανά, Δεσποτικό Δρύων, Μάνδρα Σηφάκη.

Από 9:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. στον Δήμο Πλατανιά, στις περιοχές Ασκορδαλού, Χλιαρό, Λαγγός, Ορθούνι, Νέα Ρούματα, Χωστή, Πρασές.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις