Συνάντηση του Αλέξη Καλοκαιρινού με τους κατοίκους στη Φορτέτσα
Συνάντηση του Αλέξη Καλοκαιρινού με τους κατοίκους στη Φορτέτσα

Συνάντηση του Αλέξη Καλοκαιρινού με τους κατοίκους στη Φορτέτσα

Επίσκεψη του Δημάρχου Ηρακλείου κ. Αλέξη Καλοκαιρινού στη Φορτέτσα σήμερα στις 16.00 το απόγευμα, όπως κι η συνάντηση του με κατοίκους της περιοχής στην προσπάθεια του Πολιτιστικού Συλλόγου να ακουστούν και να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Σε Δελτίο του ο Πολιτιστικός Σύλλογος αναφέρει ενδεικτικά: «Η συνάντηση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα των συνεχών πιέσεων και αγώνων που κατέβαλαν τα μέλη του Συλλόγου, με στόχο την καταγραφή και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα καφενεία της Φορτέτσας ανάμεσα στον Πολιτιστικό Σύλλογο Φορτέτσας και τους κατοίκους της περιοχής, με σκοπό την άμεση επαφή του Δημάρχου με τους πολίτες και την κατανόηση των βασικών προβλημάτων που τους απασχολούν.

Η παρουσία του Δημάρχου κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς αποδεικνύει τη δέσμευσή του για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που αφορούν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στη Φορτέτσα.

Η συμμετοχή του κόσμου στη συνάντηση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς αποτελεί μια ευκαιρία για τη δημιουργία ενός διαλόγου με τον Δήμαρχο, ώστε να τεθούν οι βάσεις για την επίλυση των ζητημάτων που πλήττουν την περιοχή. Επίσης, η συμμετοχή των εκπροσώπων των τοπικών φορέων, των επιχειρηματιών και των κατοίκων είναι απαραίτητη για την ουσιαστική καταγραφή των αναγκών και προτεραιοτήτων της Φορτέτσας.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα