Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Κυριακή 4 Αυγούστου
Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Κυριακή 4 Αυγούστου

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Κυριακή 4 Αυγούστου

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Κυριακή 4 Αυγούστου, σε περιοχές της Κρήτης. 

Ηράκλειο

Δήμος Ηρακλείου

  •     08:00 π.μ. – 10:00 π.μ.: Στο Ατσαλένιο, στην περιοχή του γηπέδου της ΠΟΑ και στις οδούς Βολονάκη, Χαλεπά Γιαννούλη, Ρίζου Ιακώβου, Εμπειρίκου, Βρετάκου, Ιακωβίδη, Γρανικού, Κουνελάκη και Σκλαβοκάμπου από την οδό Βολονάκη έως την οδό Εμπειρίκου.
  •     08:00 π.μ. – 05:00 μ.μ.: Στο Δ. Ηρακλείου, στο Ηράκλειο, στο Ατσαλένιο, στις οδούς Ιερολοχιτών από την οδό Μ. Βλάχου έως την οδό Τζοβένη, καθώς και στις οδούς Διαλυνομιχάλη, Αμερικής, Ερρίκου Ντινάν, Ασίας, Λειψών και Σαμαρειτήδων.
  •     08:00 π.μ. – 05:00 μ.μ.: Γενικά στην πλατεία Σινάνη και στις οδούς Ούλαφ Πάλμε από Μ. Χρυσοσκαλίτισσας έως την πλατεία Σινάνη, Ιερολοχιτών από οδό Δ. Δούκα έως την πλατεία Σινάνη, λεωφ. Ιωνίας από την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως την πλατεία Σινάνη. Επίσης, στις οδούς Μονής Χρυσοσκαλίτισσας, Μ. Κουδουμά, Δ. Δούκα, Μ. Καλλυβιανής και Λιμπρίτιδων.

Δήμος Μαλεβιζίου

  •     08:00 π.μ. – 04:00 μ.μ.: Στο χωριό Μάραθος, στην έξοδο του χωριού, στο δρόμο από το Ηρώο, δεξιά στην περιοχή του αντλιοστασίου Μαράθου και των εγκαταστάσεων του υποσταθμού μετατροπής Δαμάστας.

Χανιά

Δήμος Χανίων

  •     07:30 π.μ. – 09:30 π.μ.: Στην οδό Νεάρχου, από το Κρι-Κρι έως την οδό Ι. Σφακιανάκη, συμπεριλαμβανομένων όλων των κάθετων και παραπλεύρων οδών.
  •     09:30 π.μ. – 10:30 π.μ.: Από την οδό Ι. Σφακιανάκη έως και την Τράπεζα Πειραιώς.

Ρέθυμνο

Δήμος Ρεθύμνης

  •     08:00 π.μ. – 12:00 μ.μ.: Στα χωριά Παγκαλοχώρι, Χαμαλεύρι, Αστέρι και στις ευρύτερες περιοχές αυτών. Επίσης, στο ξενοδοχείο Ροδάμανθυς και στο ξενοδοχείο Στριλίγκα στην περιοχή Παπίδα.
Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα