Επιχείρηση της αστυνομίας στα Λιβάδια Μυλοποτάμου - Αντιδράσεις από κατοίκους και χρήση χημικών!
Επιχείρηση της αστυνομίας στα Λιβάδια Μυλοποτάμου - Αντιδράσεις από κατοίκους και χρήση χημικών!

Επιχείρηση της αστυνομίας στα Λιβάδια Μυλοποτάμου – Αντιδράσεις από κατοίκους και χρήση χημικών!

Μία ακόμα επιχείρηση σε ορεινό χωριό του Μυλοποτάμου, αυτή τη φορά στα Λιβάδια, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα από τις αστυνομικές αρχές.

Μία επιχείρηση που κατέληξε σε δύο συλλήψεις και στον εντοπισμό δενδρυλλίων κάνναβης στον περιβάλλοντα χώρο δύο σπιτιών.

Η επέμβαση των αστυνομικών αρχών – που συνεχίζουν να κάνουν ελέγχους θέλοντας να κάνουν σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις πως δεν υπάρχει «άβατο» και πως η αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της με κάθε τρόπο – έγινε νωρίς το πρωί και σε γενικές γραμμές ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Μερίδα κατοίκων που συγκεντρώθηκε δεν δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα εκτός από τις έντονες διαμαρτυρίες, όπως λένε αστυνομικές πληροφορίες και η χρήση δακρυγόνου που έγινε, οι ίδιες πηγές λένε, «γίνεται εάν κριθεί πως είναι απαραίτητο για να μην υπάρξουν παρατράγουδα και να είναι ασφαλείς οι αστυνομικές δυνάμεις».

Συνελήφθησαν δύο αδέρφια, 51 και 44 ετών, στους χώρους των σπιτιών των οποίων βρέθηκαν περίπου 20 δενδρύλλια και πρόκειται να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

goodnet.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις