Λευτέρης Αυγενάκης: Η διαχρονική στήριξη & παρουσία του στη Γεωργική Έκθεση Μεσαράς (pics)
Λευτέρης Αυγενάκης: Η διαχρονική στήριξη & παρουσία του στη Γεωργική Έκθεση Μεσαράς (pics)

Λευτέρης Αυγενάκης: Η διαχρονική στήριξη & παρουσία του στη Γεωργική Έκθεση Μεσαράς (pics)

''Οι αγρότες της Κρήτης αξίζουν την προσοχή και τη στήριξη όλων μας''

Στα εγκαίνια της 19ης Γεωργικής Έκθεσης Μεσαράς βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (25.7.24) ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης. 
Λευτέρης Αυγενάκης: Η διαχρονική στήριξη & παρουσία του στη Γεωργική Έκθεση Μεσαράς (pics)
Ο π. ΥΠΠΑΤ  απεύθυνε χαιρετισμό ενώ επισκέφθηκε όλους τους εκθέτες τους οποίους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους "σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς για την προβολή και την προώθηση της γεωργικής παραγωγής και των αγροτικών προϊόντων της Κρήτης" όπως ο ίδιος τόνισε.
 Από την πλευρά τους τόσο οι εκθέτες όσο και οι επισκέπτες της 19ης Γεωργικής Έκθεσης Μεσαράς ανταπέδωσαν τις ευχαριστίες του στον συντοπίτη τους βουλευτή για τη σημαντική συμβολή του από την αρχή του εν λόγου θεσμού.Λευτέρης Αυγενάκης: Η διαχρονική στήριξη & παρουσία του στη Γεωργική Έκθεση Μεσαράς (pics)
 Ο κ. Αυγενάκης δήλωσε επίσης:
"Η έκθεση δίνει για άλλη μια χρονιά την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον αγροτικό τομέα.
Με την συνέργεια όλων, αναδεικνύουμε τα εξαιρετικά προϊόντα της περιοχής μας, προωθούμε καινοτόμες πρακτικές και νέες τεχνολογίες που ενισχύουν την αγροτική παραγωγή. Οι αγρότες της Κρήτης αξίζουν την προσοχή και τη στήριξη όλων μας καθώς προάγουν το νησί μας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Λευτέρης Αυγενάκης: Η διαχρονική στήριξη & παρουσία του στη Γεωργική Έκθεση Μεσαράς (pics)
Πολλά συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή, για τη διοργάνωση μιας γιορτής για την Μεσαρά, μιας γιορτής για την Κρήτη.
Συγχαρητήρια στους Εκθέτες, στη Περιφέρεια Κρήτης, στο Δήμο Φαιστού, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, στους χορηγούς".
Λευτέρης Αυγενάκης: Η διαχρονική στήριξη & παρουσία του στη Γεωργική Έκθεση Μεσαράς (pics) Λευτέρης Αυγενάκης: Η διαχρονική στήριξη & παρουσία του στη Γεωργική Έκθεση Μεσαράς (pics) Λευτέρης Αυγενάκης: Η διαχρονική στήριξη & παρουσία του στη Γεωργική Έκθεση Μεσαράς (pics) Λευτέρης Αυγενάκης: Η διαχρονική στήριξη & παρουσία του στη Γεωργική Έκθεση Μεσαράς (pics) Λευτέρης Αυγενάκης: Η διαχρονική στήριξη & παρουσία του στη Γεωργική Έκθεση Μεσαράς (pics) Λευτέρης Αυγενάκης: Η διαχρονική στήριξη & παρουσία του στη Γεωργική Έκθεση Μεσαράς (pics) Λευτέρης Αυγενάκης: Η διαχρονική στήριξη & παρουσία του στη Γεωργική Έκθεση Μεσαράς (pics) Λευτέρης Αυγενάκης: Η διαχρονική στήριξη & παρουσία του στη Γεωργική Έκθεση Μεσαράς (pics)
Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Θέμα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις