Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης, σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου
Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης, σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης, σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου σε όλη την Κρήτη.

Ηράκλειο

  • Από 5:30 π.μ έως 7:30 Τμηματικά στη Θέρισσο και στο Μασταμπά, στην περιοχή που περικλύεται από τη Λ.62 Μαρτύρων, την οδό Λεβήνου, τη Λ.Α.Παπανδρέου, την οδό Μελίνας Μερκούρη, την οδό Θ.Διακόνου, την οδό Γ.Γεωργιάδη, και την οδό Πυράνθου.Συμπεριλαμβανομένων των περιοχών κλινικής INTERCLINIC, Κρητικού φούρνου στη Λ.Μίνωος, σταδίου Ελευθερίας και της εκκλησίας Παναγίτσας στο Μασταμπά. Επίσης στο Μασταμπά στις περιοχές του 9Ου Δημοτικού Σχολείου στην οδό Μπετεινάκη, του πάρκο στην οδό Παρασκευοπούλου, της κλινικής Αλεξανδράκη. Επίσης στη λ.Παπαναστασίου από την Λ.Κνωσσού έως το Αριφάκι μετόχι μετά παρόδων και στις οδούς Παρασκευοπούλου, Μελ.Πηγά, Σήφακα.
  • Από 8:00 π.μ έως 15:00 μ.μ Στη Θέρισσο στις οδούς Χατζησπύρου Κων., Μιχ.Γαλενιανού και στη λεωφ.Κων.Καραμανλή μετά παρόδων.
  • Από 8:00 π.μ έως 15:00 μ.μ Στο Δ. Ηρακλείου, στο Κορακοβούνι, στα καθαριστήρια Στέλλα, στον παιδικό σταθμό Ροδομηλία, και στην οδό Παύλου Μπακογιάννη μετά παρόδων.(από την οδό Αγ.Ιωάννη χωστού μέχρι την οδό Κούμα μετά παρόδων).Επίσης στις οδούς Ερατούς, Πολύμνιας και Βουρεξάκη.

Λασίθι

  • Από 5:30 π.μ έως 7:30 π.μ Οι παρακάτω περιοχές της Ιεράπετρας : ΑΓΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΔΙΣΤΡΑΤΟ, ΕΛΑΙΟΔΕΞΑΜΕΝΕΣ, ΧΑΤΖΗΣΑΒΙΑΝΑ, ΤΖΙΒΕΡΙ, ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.

Ρέθυμνο

  • Από 8:00 π.μ έως 12:00 μ.μ χωρίο μικρά Ανώγεια και η ευρύτερη περιοχή αυτού
  • Από 11:00 π.μ έως 15:00 μ.μ Αντιπροσωπεία Toyota ανταλλακτικά προβιάς συνεργείο αυτοκινήτων FORD Σκορδαλός

Χανιά

  • Από 8:00 π.μ έως 12:00 μ.μ Μάλεμε (περιοχή βενζινάδικου έναντι γηπέδου)
Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις