Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τετάρτη 24 Ιουλίου
Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τετάρτη 24 Ιουλίου

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τετάρτη 24 Ιουλίου

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη 24 Ιουλίου, σε περιοχές της Κρήτης.

Στο Ηράκλειο

  • Στην Χερσόνησο από τις 05:30 π.μ. έως τις 07:30 π.μ. θα επηρεαστούν τμηματικά οι περιοχές Πρασσάς και Καρτερό στις αποθήκες Αεροπορίας, στις κτιριακές εγκαταστάσεις του TAGAN, στο εργοστάσιο Φίλικα, στο Κοκκίνη Χάνι στις περιοχές του οικισμού Δασκάλων και των επιχειρήσεων Ριτσόπουλου και Ασφαλτικής στις Γούρνες Πεδιάδος, στο βιοτεχνικό πάρκο Ανώπολης, στα χωριά Αγ. Ρωμανός, Ελιά, Άνω & Κάτω Βάθεια, Ανώπολη, Σταμνοί, Επισκοπή, Αϊτάνια, Σκόπελα, Χοχλακιές, Σγουροκεφάλι, Καινούριο Χωριό, Γάλιπε και Γαλίφα./
  • Στον Δ. Μινώα Πεδιάδος στο χωριό Σμάρι και στις περιοχές της επιχείρησης Καλογεράκη και του ποιμνιοστασίου Παπαδάκη, στις Ι. Μονές Αγκαράθου, Καλλέργη και Αγ. Ιωάννη καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών. Στον Δ. Μινώα Πεδιάδος από τις 08:00 π.μ. έως τη 01:00 μ.μ. θα επηρεαστεί το χωριό Παναγιά.
  • Στον Δ. Φαιστού από τις 08:00 π.μ. έως τις 03:00 μ.μ. θα επηρεαστούν οι περιοχές στο Τυμπάκι, στο θερμοκήπιο Κουμουρτζάκη, στο κοινοτικό αντλιοστάσιο Τυμπακίου, στη γεώτρηση ΤΟΕΒ Α3 και στη γεώτρηση Ταβερναράκη. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ ή καλέστε την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών.

Στα Χανιά

  • Στο Κολυμπάρι από τις 08:00 π.μ. έως τις 10:00 π.μ. θα επηρεαστούν οι περιοχές γύρω από την πλατεία, ο φούρνος Φουράκη, το super market ΣΥΝΚΑ, το ζαχαροπλαστείο Μέλισσα και το βενζινάδικο λόγω κατασκευών.
  • Στον Δ. Γεωργιούπολης, στον Ασπρουλιανό (Villa Ευγενία, Kournas Beach Villas) από τις 08:30 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ. θα γίνουν κατασκευές.
  • Στον Δ. Πλατανιά, στις Βουκολιές (μετά την πλατεία) από τις 10:30 π.μ. έως τις 11:30 π.μ. θα γίνουν κατασκευές, ενώ από τις 11:30 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ. θα επηρεαστεί η περιοχή μετά το σχολείο λόγω λειτουργίας.
  • Στις Στέρνες Χανίων (περιοχή νηπιαγωγείου) από τις 12:00 μ.μ. έως τη 01:30 μ.μ. θα γίνει συντήρηση.

Στο Λασίθι

  • Στη Σητεία από τις 06:00 π.μ. έως τις 07:30 π.μ. θα επηρεαστούν οι περιοχές Εργατικές Κατοικίες, Κόκκινα, ΚΤΕΟ και η περιοχή έως τον βιολογικό καθαρισμό.
  • Στον Άγιο Νικόλαο, στην περιοχή Φέρμα από τις 08:00 π.μ. έως τις 02:30 μ.μ. θα επηρεαστεί η περιοχή από το super market Άστρον έως το ξενοδοχείο Porto Βελισσάριος.
  • Στη Σητεία, στη διακλάδωση Παναγίας Φανερωμένης από τις 09:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ. και το κέντρο της πόλης από τις 04:00 μ.μ. έως τις 05:00 μ.μ. θα γίνουν εργασίες συντήρησης.
Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις