ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τρίτη 23 Ιουλίου
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τρίτη 23 Ιουλίου

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τρίτη 23 Ιουλίου

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τρίτη, 23 Ιουλίου, σε περιοχές των νομών, Ηρακλείου και Χανίων, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Ηράκλειο

  • Από 5:30 π.μ. ως 7:30 π.μ. στον Δήμο Ηρακλείου στις περιοχές του οικισμού βόρεια των εγκαταστάσεων της ΔΕΗ στη Θέρισσο, στην οδό Λεβήνου, στην εριοχή της επιχ.Ρομπογιαννάκη, στην περιοχή όπισθεν του καταστήματος JUMBO, του ζαχαροπλαστείου Μελλίρυτον στη Γιόφυρο, της περιοχής Βελόνι κάμπος, του 34ου Δημ.Σχολείου, της επιχειρήσεως LIDL και πρωη επιχ.Πλεκταμ στη Γιόφυρο. Επίσης στις οδούς Σβαϊστερ και Χριστομιχάλη Ξυλούρη μετά παρόδων έως τις σχολές ΟΑΕΔ.Στα Δειλινά και στα Καμίνια στις περιοχές της Αγ.Μαρίνας και της Μηχ.Καλλιέργειας και στη Λ.62 Μαρτύρων από την οδό Ελευθέρνης μέχρι το s.m.LIDL στη Γιόφυρο και στον Εσταυρωμένο στην περιοχή της επιχ.ΥΔΡΟΜΕΤΑΛ.
  • Από 5:30 π.μ. ως 7:30 π.μ. στον Δήμο Ηρακλείου και γενικά στις περιοχές Κατσαμπάς, Πόρου και Πατέλλες.Επίσης στις περιοχές του Αθλητικού και Πνευματικού κέντρου Πατελλών, του ξενοδοχείου Galaxy, του πρώην ιατρικού κέντρου Εγκέφαλος και στην Λ. Εθνικής Αντιστάσεως στην περιοχή του s.m.Χαλκιαδάκη.
  • Από 8:00 π.μ. ως 3:00 μ.μ. στην Αγ.Ειρήνη στα Σπήλια, στο δρόμο προς Σίλαμο, στην περιοχή του αρδευτικού Χατζηντεβέ.

Χανιά

  • Από 8:15 π.μ. ως 12:30 μ.μ. στα Καθιανά (περιοχή παιδικής χαράς)
  • Από 1:00 μ.μ. ως 2:30 μ.μ. στα Καθιανά (περιοχή γηπέδου)
Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις