Ηράκλειο: Σοκάρουν οι φωτογραφίες απ' τα τραύματα του Ελληνοκαναδού χρηματιστή απ' τον άγριο ξυλοδαρμό - Του έκαναν 60 ράμματα στο κεφάλι (pics)
Ηράκλειο: Σοκάρουν οι φωτογραφίες απ' τα τραύματα του Ελληνοκαναδού χρηματιστή απ' τον άγριο ξυλοδαρμό - Του έκαναν 60 ράμματα στο κεφάλι (pics)

Ηράκλειο: Σοκάρουν οι φωτογραφίες απ' τα τραύματα του Ελληνοκαναδού χρηματιστή απ' τον άγριο ξυλοδαρμό – Του έκαναν 60 ράμματα στο κεφάλι (pics)

Φωτογραφίες σοκ από τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδου με καταγωγή από την Κρήτη χρηματιστή, Εμανουήλ Κακουλακη, από παρέα πέντε Κρητικών στο Ηράκλειο φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr, προκειμένου να αναδειχθεί και να επισημανθεί η βαρβαρότητα που επέδειξαν απέναντι στο θύμα οι δράστες.

Ο Εμανουήλ Κακουλακης, ένας επιτυχημένος χρηματιστής με ελληνικές ρίζες που ζει στο Μοντρεάλ, δέχτηκε άγριο ξυλοδαρμό από παρέα Κρητικών, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε 6ωρο χειρουργείο και να του τοποθετηθούν 60 ράμματα στο κεφάλι, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

ellinokanados-1
ellikokanados2

Τι συνέβη

Το περιστατικό συνέβη όταν ο Ελληνοκαναδός χρηματιστής που βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης για διακοπές με την οικογένεια του, έκανε παρατήρηση σε μια παρέα Κρητικών μέσα σε ένα καφέ μπαρ καθώς ένας από αυτούς τον έκαψε το χέρι με το τσιγάρο του.

Η παρατήρηση αυτή φαίνεται να προσέβαλε τους Κρητικούς, οι οποίοι αντέδρασαν βίαια και ξυλοκόπησαν άγρια τον χρηματιστή μπροστά στα μάτια των παιδιών του.

ellinokanados-2

Μετά την επίθεση, ο Καναδός τουρίστας μεταφέρθηκε άμεσα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εκεί υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο για την αποκατάσταση των τραυμάτων του.

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό ότι δύο από τους δράστες έχουν ταυτοποιηθεί. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 31χρονο από χωριό του Μυλοποτάμου και έναν 32χρονο από περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου, ενώ κατά πληροφορίες αναζητούνται άλλοι δύο.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις