Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Κυριακή 21 Ιουλίου
Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Κυριακή 21 Ιουλίου

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Κυριακή 21 Ιουλίου

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Κυριακή, 21 Ιουλίου, στην Κρήτη. 

Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 9:30 π.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στη ΒΙΠΕΗ στην εκκλησία των Αγ. Πάντων και στην οδό Γ. Επίσης στην οδό Θ από οδό Κ έως οδό Γ, οδό Α από Ε έως οδό Β. Επίσης στην οδό Ε περιλαμβανομένων των επιχειρήσεων Κοπιδάκη, Κοντάκη, Βούλγαρη, Δετοράκη, Καβάλη, Χανιωτάκη, Κάντια Πλάστ, Βαϊραμάκη, Κορνελάκη, Βασιλείου, Καράντζη, Coca cola, Ευρωοπέτ, Ένωση Σουλτανοπαραγωγών, Πασπάτη, Γιαμπαζολιά. Επίσης στις εγκαταστάσεις του νέου κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου και του Αστυνομικού Μεγάρου στη ΒΙΠΕΗ.

Από 8:00 π.μ. έως 9:30 π.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στην Αλικαρνασσό στην περιοχή του καταυλισμού των Τσιγγάννων, στις εγκαταστάσεις των Ραντάρ των Δύο Αορακίων και στη ΒΙΠΕ Η στις οδούς Ρ από την επιχείρηση ΒΑΚΑΡ ΑΒΕΕ έως την οδό Β στην οδό Γ από την οδό Ρ έως την οδό Ι, στην οδό Β από την οδό Ρ έως την οδό Θ και στην οδό Ι από οδό Β έως την οδό Γ περιλαμβανομένων των επιχειρήσεων ΒΑΚΑΡ, Βασιλάκη, Μιχαλάκη, ΑΚΕΚ, Κυριακάκη, Φαιστός, Κονιόρδου, Χαριτάκη, Ευροπάκ, Ξυλοτεχνικής, Σταυρακαντωνάκη, Μαλιαρού, Σακαλή, Σαβοϊδάκη, Κρετάλ, Αναγνωστούδη και Τοσκούδη. Επίσης στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού καθαρισμού στην οδό Γ.

Από 8:00 π.μ. έως 9:30 π.μ. στον Δήμο Φαιστού, στα Καπαριανά στην περιοχή του πρατηρίου υγρών καυσίμων Τσαγκαράκη και στην περιοχή της Ενώσης. Στις Μοίρες, από την είσοδο των Μοιρών έως τη διασταύρωση της Γαλλιάς. Επίσης στην κεντρική πλατεία των Μοιρών έως την τράπεζα EUROBANK, και στις περιοχές του Αστυνομικού τμήματος, του ΟΤΕ, του Δημοτικού καταστήματος, και της τράπεζας Πειραιώς.

Από 8:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. στον Δήμο Μαλεβιζίου, στα χωριά Πενταμόδι, Κιθαρίδα, Σάρχος, Κρουσώνας και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από 8:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στη Λ. 62 Μαρτύρων από την οδό Αρμενάκη Ευαγγ. μέχρι την οδό Πατρ. Μελετίου Μεταξάκη. Επίσης στις οδούς Αρ. Βαλαωρίτη, Καβάφη K. και Σεμερτζάκη Μ.

Στο Λασίθι

Από 6:00 π.μ. έως 7:00 π.μ. στον Δήμο Αγίου Νικολάου, στην περιοχή του ΟΤΕ, στο λιμάνι Αγίου Νικολάου, στην Κιτροπλατεία, στην περιοχή Λίμνης Αγίου Νικολάου, στην περιοχή Παραλιακού και οδός Θεμιστοκλέους.

Από 6:00 π.μ. έως 8:00 π.μ. στον Δήμο Αγίου Νικολάου, οι περιοχές Ξηρόκαμπος,Πισσίδες, Λένικα, Κατσίκια, Ατσιμπραγα, ξενοδοχεία Ελούντας, Πηγαϊδάκια Ελούντας, Παράδεισος.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις