Κρήτη: Τρόμος για ηλικιωμένη - Δέχτηκε επίθεση από άγνωστο και την έσωσε γνωστός Πυγμάχος
Κρήτη: Τρόμος για ηλικιωμένη - Δέχτηκε επίθεση από άγνωστο και την έσωσε γνωστός Πυγμάχος

Κρήτη: Τρόμος για ηλικιωμένη – Δέχτηκε επίθεση από άγνωστο και την έσωσε γνωστός Πυγμάχος

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε μια ηλικιωμένη γυναίκα χθες το απόγευμα στην παραλιακή περιοχή του Κουμ Καπί όταν ένας νεαρός άνδρας της επιτέθηκε.

Ο νεαρός σύμφωνα με πληροφορίες χτύπησε τη γυναίκα στο πρόσωπο, ρίχνοντας την στο έδαφος με σκοπό να της κλέψει την τσάντα που είχε αφήσει δίπλα της.

Στο σημείο προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση από τους περαστικούς ενώ η ηλικιωμένη με την βοήθεια τον παρευρισκόμενων σηκώθηκε από το έδαφος, τραυματισμένη και στην συνέχεια αποχώρησε από το σημείο.

Στο μεταξύ ο δράστης όμως σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αναστάτωση που επικρατούσε και έσπευσε να κρυφτεί ενώ παρίστανε ότι βρίσκεται στο σημείο ως κολυμβητής.

Όμως για κακή του τύχη εκείνη την ώρα του περνούσε από το σημείο ο γνωστός Χανιώτης πυγμάχος κ. Μανώλης Σαρικάκης, μαζί με τους αθλούμενούς του.

Όπως περιγράφει ο κ. Σαρικάκης στο Flashnews.gr μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί άρχισε να τρέχει για να προλάβει τον νεαρό. Αρχικά, όπως αναφέρει ο ίδιος προσπάθησε με ήπιο λεκτικό τρόπο, να τον συνετίσει και να τον καθυστερήσει μέχρι να έρθει η αστυνομία, την οποία είχαν καλέσει περαστικοί παρόντες στο συμβάν.

Ωστόσο ο νεαρός όμως επιτέθηκε πρώτα λεκτικά στον κ. Σαρικάκη και στη συνέχεια πετώντας του πέτρες. Μάλιστα όπως ανέφερε στο Flashnews.gr ο κ. Σαρικάκης έχει χτυπήματα στα χέρια του.

Τότε ο κ. Σαρικάκης αμύνθηκε γρήγορα στα χτυπήματα και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει άμεσα.

Γρήγορα στο σημείο συγκεντρώθηκαν περίπου περαστικοί καθώς και οι αστυνομικές αρχές.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του φερόμενου δράστη.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον Χανιώτη πυγμάχο κ. Μανώλη Σαρικάκη, που είναι επικεφαλής προπονητής στο ‘Chania Boxfit Club – M. Sarikakis Boxing Team’, ο οποίος έμπρακτα απέδειξε ότι υπάρχει ακόμα ανθρωπιά και σεβασμός από άνθρωπο σε άνθρωπο σε μία εποχή που αυτές οι αρετές όλο και πιο σπάνια έρχονται στην επιφάνεια.

Ακόμα ένα μπράβο αξίζουν επίσης και στους αστυνομικούς και στην ελληνική αστυνομία, η οποία άμεσα βρέθηκε στον χώρο και έκανε εξαιρετικά τη δουλειά της.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις