Ηράκλειο: Έρευνες για τον θάνατο της 17χρονης Νικολέτας – Το βίντεο που εξετάζεται για διαδικτυακό bullying

Σε ένα βίντεο του Τik Tok έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους οι αστυνομικοί που ερευνούν τον θάνατο της 17χρονης Νικολέτας, η οποία πέθανε πέφτοντας από τη γέφυρα του Αποσελέμη στον ΒΟΑΚ σε γκρεμό 50 μέτρων, στις 23 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr στο βίντεο εμφανίζεται μια συμμαθήτρια της 17χρονης να της ασκεί διαδικτυακό bullying. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το bullying συνεχιζόταν και στο σχολείο.

Η αστυνομική προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, οι Αρχές ερευνούν με προσοχή τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το κορίτσι, που ετοιμαζόταν να δώσει Πανελλήνιες, βρέθηκε στο κενό. Οι έρευνες επικεντρώνονται στο ενδεχόμενο να είχε προηγηθεί κάποιο περιστατικό που την αναστάτωσε.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η κοπέλα έβαλε τέλος στη ζωή της, όμως διερευνώνται οι συνθήκες που προκάλεσαν τη μοιραία πτώση, καθώς υπάρχουν καταγγελίες για bullying που δεχόταν στο σχολείο. Η μαθήτρια, σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε με τα πόδια από το σχολείο της, τελειώνοντας την εξέτασή της στο πλαίσιο των ενδοσχολικών εξετάσεων, λίγο πριν πέσει από τη γέφυρα.

Τα αναπάντητα ερωτήματα που βασανίζουν την οικογένεια της Νικολέτας είναι πολλά, καθώς η 17χρονη έκανε όνειρα να πάει για σπουδές στο εξωτερικό και να γίνει κτηνίατρος. Αδυνατούν να πιστέψουν πως η αγαπημένη Νικολέτα τους που θα τελείωνε το σχολείο και θα άνοιγε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, θα αυτοκτονούσε. Οι γονείς συνεχίζουν να επιμένουν συλλέγοντας αποδείξεις και στοιχεία ότι η κόρη τους δεχόταν λεκτικό bullying από παιδιά του σχολείου της, ενώ επιμένουν ότι εκείνη την ημέρα κάτι κακό συνέβη στο παιδί τους έχοντας όλα τα σενάρια ανοιχτά.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα