Καταγγελία σοκ: Γυναίκα θύμα ξυλοδαρμού πήγε στο Τμήμα και δεν είχαν ούτε χαρτί για να βγάλουν φωτοτυπία την ταυτότητά της!
Καταγγελία σοκ: Γυναίκα θύμα ξυλοδαρμού πήγε στο Τμήμα και δεν είχαν ούτε χαρτί για να βγάλουν φωτοτυπία την ταυτότητά της!

Καταγγελία σοκ: Γυναίκα θύμα ξυλοδαρμού πήγε στο Τμήμα και δεν είχαν ούτε χαρτί για να βγάλουν φωτοτυπία την ταυτότητά της!

Μία σοβαρή καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας για τις συνθήκες που επικρατούν σε Αστυνομία και δημόσια νοσοκομεία, με φόντο την προσπάθεια μίας γυναίκας, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού να κινηθεί νομικά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα συνέβησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 6ης Ιουλίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Άνω Πατήσια. Η 45χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι ο πρώτος ξάδερφός της, την έβρισε και την χτύπησε ενώ παράλληλα προκάλεσε φθορές στην πόρτα του σπιτιού που μένει η μητέρα της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνδρας και η μητέρα της καταγγέλλουσας μένουν στην ίδια πολυκατοικία.

Ο άνδρας συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, από όπου έλαβε αναβολή για τις 11 Ιουλίου.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, ένας φίλος της 45χρονης προχώρησε σε μία καταγγελία, μέσω Tik Tok, για τα όσα έζησε η άτυχη γυναίκα, στην προσπάθειά της να καταγγείλει τον ξάδερφό της.

Ο άνδρας, που απεικονίζεται στο παρακάτω βίντεο, αρχικά αναφέρει ότι η φίλη του έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού, καθώς ο ξάδερφός της την χτυπούσε με πένσα, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες. Εκείνη κάλεσε την αστυνομία η οποία μετέβη στο σημείο πολύ γρήγορα και μετέφερε τη γυναίκα στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας.

"Της λένε στην Ομόνοια ότι δεν μπορεί να κάνει εκεί την καταγγελία γιατί (σσ ο δράστης) δεν είναι άντρας σας, δεν είναι αδερφός σας, δεν είναι ο πατέρας σας, πρέπει να πάτε αλλού. Ταλαιπωρημένη η γυναίκα, ματωμένη την παίρνει το αυτοκίνητο της αστυνομίας και την πηγαίνει στην Αγίας Λαύρας" περιέγραψε ο άνδρας.

Σύμφωνα πάντοτε με τον ίδιο, στο τμήμα της Αγία Λαύρας, η 45χρονη έκανε την καταγγελία και τη ρώτησαν αν θα προχωρήσει και σε μήνυση, με την ίδια να απαντά καταφατικά. Ωστόσο, η διαδικασία δεν μπορούσε να προχωρήσει εκείνη τη στιγμή γιατί στο Τμήμα, της είπαν ότι δεν υπήρχε χαρτί προκειμένου να βγάλει η γυναίκα φωτοτυπία την ταυτότητά της, όπως προέβλεπε ο κανονισμός.

"Της είπαν να πάει έξω να βρει (σσ να βγάλει φωτοτυπία) στις τέσσερις το πρωί. Δεν είχαν ούτε στο φωτοτυπικό χαρτιά για να βγουν οι φωτοτυπίες!" συνέχισε αγανακτισμένος.

Η 45χρονη ζήτησε να τη δει ιατροδικαστής, με τους αστυνομικούς υπαλλήλους να της απαντάνε "ιατροδικαστής δεν υπάρχει. Από Δευτέρα".

"Φεύγει από το Αστυνομικό Τμήμα και πάει στο Κρατικό Νίκαιας για να την εξετάσουν. Ζαλιζότανε. Ήταν χάλια. Πονούσε κοιλιά, αυχένας, κεφάλι, ματωμένη από την πένσα. Περίμενε τέσσερις ώρες παιδιά! Τέσσερις ώρες δεν έβρισκε θέση να κάτσει. Και βγαίνει ο Γεωργιάδης και κάνει διαφήμιση τι ωραία που είναι τα δημόσια νοσοκομεία. Ντροπή σου Γεωργιάδη! Δεν υπάρχει κράτος, δεν υπάρχει τίποτα. Τι ταλαιπωρία τρώει μία κακοποιημένη γυναίκα που θέλει να καταγγείλει αυτόν που την χτύπησε. Τι δυσκολίες βάζει το κράτος. Μια γυναίκα, που μεγαλώνει μονη της ένα παιδί" τόνισε, λέγοντας ότι εάν δεν είχε τα χρήματα που απαιτούνταν για να πληρώσει το παράβολο των 100 ευρώ δεν θα μπορούσε να κάνει την καταγγελία.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις