Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί ενώ προσπαθούσαν να διαρρήξουν σπίτι

Συνελήφθησαν επ’αυτοφώρω μεσημβρινές ώρες χθες (8-7-2024), από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, -3- αλλοδαποί ηλικίας 48, 47 και 43 ετών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν θύρα οικίας με τη χρήση κλειδιού τύπου «πασπαρτού» στην Καλλιθέα ενώ λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει οικία στην ίδια πολυκατοικία όπου αποκτώντας πρόσβαση στο εσωτερικό της οικίας και αφού ερεύνησαν τους χώρους, αφαίρεσαν κοσμήματα.

Κληθέντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μετά από σήμα του κέντρου, μετέβησαν άμεσα στην εν λόγω οικία, όπου εντόπισαν τους κατηγορουμένους, τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και τα κλοπιμαία από την οικία που είχαν διαρρήξει νωρίτερα, τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις