Το Χ αποχαιρετά τον Σασμό: «Μας μάθατε τι σημαίνει πραγματικό ταλέντο» – Δεν προλάβαιναν τα χαρτομάντηλα οι φαν της σειράς…

Τρία χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του Μαθιού και απ΄τα γεγονότα που επισφράγισαν τον σασμό στο μεγάλο φινάλε της σειράς.

Η Άνω Ποριά άφησε πίσω της τις μαύρες μέρες και βαδίζει ύστερα από χρόνια προς το φως, μακριά από το αίμα και τον τρόμο.

Όλα είναι έτοιμα για τον γάμο του γάμου του Αστέρη και της Αργυρώς αλλά μια αδιαθεσία της Βρουλάκαινας έκοψε το αίμα του καλού της…

Άδικα όμως ανησύχησε! Η Αργυρώ είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους και με αυτό το δώρο στην κοιλιά φόρεσαν τα καλά τους και βάδισαν προς την εκκλησία!

Ο μεγάλος τους έρωτας επισφραγίστηκε ενώπιον Θεού κι ανθρώπων, ζωντανών και τεθνεώτων, σε μία τελετή κι ένα γλέντι που γράφτηκε στην ιστορία του τόπου και του Χ!

Οι τηλεθεατές δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν όσα παρακολουθούσαν: τον γάμο, την εμφάνιση του Μαθιού, του Νικηφόρου και του Βασίλη, αλλά και το χαμόγελο της Βασιλικής αγκαλιά με την μπέμπα της.

 

 

πηγή: znews.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Lifestyle - Τελευταία Νέα