Τζο Μπάιντεν: Μόνο ο θεός μπορεί να με βγάλει από την κούρσα»
Τζο Μπάιντεν: Μόνο ο θεός μπορεί να με βγάλει από την κούρσα»

Τζο Μπάιντεν: Μόνο ο θεός μπορεί να με βγάλει από την κούρσα»

«Κανείς δεν είναι ικανότερος (από εμένα)» για να είναι πρόεδρος ή για να κερδίσει αυτές τις εκλογές, υποστήριξε ο Τζο Μπάιντεν σε συνέντευξή του στο ABC News.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος αναφέρθηκε στο debate του με τον Ντόναλντ Τραμπ αλλά και στις επερχόμενες εκλογές των ΗΠΑ τονίζοντας ότι παραμένει στην προεκλογική κούρσα με στόχο να ανανεώσει τη θητεία του στον Λευκό Οίκο

«Κανείς δεν είναι ικανότερος από εμένα» για να είναι πρόεδρος ή για να κερδίσει αυτές τις εκλογές, υποστήριξε ο Τζο Μπάιντεν κατά τη συνέντευξη.

Η κακή επίδοση του 81χρονου στο debate με τον 78χρονο Ρεπουμπλικάνο αντίπαλό του, στις 27 Ιουνίου, είχε ως αποτέλεσμα ορισμένοι Δημοκρατικοί να εγείρουν ζήτημα απόσυρσης της υποψηφιότητάς του.

Ήδη τέσσερις Δημοκρατικοί βουλευτές έχουν παροτρύνει τον Τζο Μπάιντεν να εγκαταλείψει την κούρσα για τον Λευκό Οίκο.

Ο πρόεδρος Μπάιντεν αναγνώρισε για πολλοστή φορά ότι η κλονισμένη απόδοσή του οφειλόταν στην κακή προετοιμασία, την εξάντληση και την ασθένεια.«Δεν υπάρχει καμία ένδειξη για κάποια σοβαρή κατάσταση. Ήμουν εξαντλημένος. Δεν άκουσα το ένστικτό μου όσον αφορά την προετοιμασία και είχα μια κακή νύχτα», είπε ο Τζο Μπάιντεν στο ABC.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κόσμος - Τελευταία Νέα