Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής– Επιτέθηκε στη σύζυγο επιχειρηματία στο μαγαζί που τραγουδούσε

Στην σύλληψη ενός γνωστού τραγουδιστή, προχώρησαν οι αστυνομικοί του ΑΤ Ρόδου.

Όπως αναφέρει το dimokratiki.gr, το παραπάνω συνέβη μετά την υποβολή μηνύσεως εις βάρος του για σοβαρό επεισόδιο που φέρεται να προκάλεσε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με θύμα τη σύζυγο γνωστού εστιάτορα.

Πιο συγκεκριμένα, η 32χρονη βρισκόταν την 4η Ιουλίου 2024 περί ώραν 01:15 σε κατάστημα στο κέντρο της Ρόδου με τον σύζυγό της. Εκεί τραγουδούσε ζωντανά ο 43χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος άρχισε με το μικρόφωνο να απευθύνεται σε εκείνην με τρόπο απαξιωτικό.

Όταν τελείωσε το πρόγραμμα πέρασε από δίπλα της, της ζήτησε να μπει στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος και εκεί φέρεται να την εξύβρισε και να την έπιασε από τα χέρια, στο ύψος των μπράτσων και να την πέταξε σε μία πολυθρόνα. Η 32χρονη διατείνεται ότι την χτυπούσε στην πολυθρόνα επανειλημμένως, τραβώντας την και σπρώχνοντας την, προκαλώντας της εκχυμώσεις και εκδορές παντού, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή.

Μόλις αντιλήφθηκαν οι υπάλληλοι του μαγαζιού, καθώς και ο σύζυγος της το περιστατικό, αυτός έσπευσε αμέσως στο σημείο, τον τράβηξε από πάνω της και τον ακινητοποίησε.

Τότε, ο κατηγορούμενος άρχισε να βρίζει και τους δύο και αποχώρησε από το κατάστημα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις