Αγνώριστος ο Απόστολος Λύτρας: Έχασε πολλά κιλά και καπνίζει πολύ – Οι πρώτες 15 ημέρες στο κελί

Τις πρώτες του 15 ημέρες βίωσε ο Απόστολος Λύτρας στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι πόρτες των φυλακών στον Κορυδαλλό έκλεισαν και η ζωή του Απόστολου Λύτρα στη VIP πτέρυγα του σωφρονιστικού καταστήματος μόλις έχει ξεκινήσει.

Μετά τις σφοδρές επιθέσεις της συζύγου του, για τον ξυλοδαρμό της, μετά το αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε με την ελπίδα να γίνει δεκτό κι να ανοίξει για τον ίδιο η πόρτα της ελευθερίας, ο 52χρονος ποινικολόγος σκέφτεται ξανά τον πλειστηριασμό της μεζονέτας του, στο Χαλάνδρι, που θα γίνει όπως όλα δείχνουν σε λίγους μήνες από σήμερα.

Σκιά του εαυτού του, όπως αναφέρουν σωφρονιστικοί υπάλληλοι, με τον ποινικολόγο να έχει χάσει πολλά κιλά και να έχει αλλάξει η όψη του. Καθημερινά καπνίζει κ ανταλλάσσει τηλεκάρτες για τσιγάρα. Τον επισκέπτονται καθημερινά οι κόρες του, που προσπαθούν να τον στηρίξουν, με τον ίδιο να είναι λιγομίλητος και να μην προαυλίζεται.

Σκεπτικός και ήρεμος αναμένει την απόφαση για το αν θα γίνει δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης που υπέβαλε πριν από μία εβδομάδα, στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα