Πανελλαδικές 2024: Σήμερα ανακοινώνονται οι βαθμοί των Ειδικών Μαθημάτων

Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα για τις Πανελλήνιες 2024.

Παράλληλα, πρόκειται να ανακοινωθούν και οι βαθμοί επίδοσης των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ και τις Στρατιωτικές Σχολές στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τη βαθμολογία που έλαβαν σε όλα τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα στην ειδική εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ, results.it.minedu.gov.gr με τον 8ψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, με κεφαλαίους χαρακτήρες.

Ακόμη, οι υποψήφιοι θα λάβουν τη βαθμολογία τους για τα ειδικά μαθήματα και τα αγωνίσματα με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο. Εφόσον, βέβαια το είχαν αιτηθεί στο govg.gr.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι για τις Πανελλήνιες 2024, μέσω της εφαρμογής ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΟΡΙΩΝ που είναι διαθέσιμη στην ακόλουθη ιστοσελίδα: markcalc.it.minedu.gov.gr, θα έχουν τη δυνατότητα να υπολογίσουν το σύνολο των μορίων και για τις Σχολές, Τμήματα ή Εισαγωγικές Κατευθύνσεις, η εισαγωγή στις οποίες προϋποθέτει την εξέταση σε ειδικό μάθημα ή πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκπαίδευση - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις